Betonmast forlenger avtalen

Betonmast Buskerud-Vestfold blir med på et nytt jenteløft i Strømsgodset og har nå forlenget avtalen Hovedsamarbeidspartner for damesatsingen med tre nye år!

Annonse:

Bildet: Nicolay Valo-Skjelsbæk (prosjektleder Betonmast), Kristian Gjestemoen (daglig leder Betonmast), Jarle Finnestrand (leder Strømsgodset TF damer), Magne Jordan Nilsen (daglig leder Strømsgodset TF) 

Entreprenørbedriften gikk for første gang inn i klubbens sponsornettverk i juni 2020, midt under pandemien – den gangen ble avtalen presentert i forbindelse med livesendingen Seriestart Spesial. Nå er det klart at Betonmast fortsetter sitt engasjement for å fremme jenters mulighet til toppsatsing i vår region, de gjør det med uforminsket styrke og et langsiktig perspektiv - og de tar sin plass i SIF-LAUGET.

Målet er fremdeles det samme – at lokale jenter skal kunne nå sin fotballdrøm her i Drammen, i den flotte marineblå SIF-drakta, ute på Gamle Gress. Strømsgodset skal til Toppserien og vi skal spille cupfinale på Ullevaal stadion.

- I Betonmast Buskerud-Vestfold tror vi på like muligheter for alle. Vårt engasjement i Strømsgodset-jentene er et bevis på dette. Vi ser ikke bare på dette som en sponsing, men som en investering i fremtiden for våre unge talenter, sier daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold, Kristian Gjestemoen.

Vekst og utvikling

Mye har skjedd siden Betonmast først ble med på jenteløftet i Strømsgodset. A-laget har rykket opp til 3. divisjon, og opprykk til 2. divisjon glapp dessverre på målstreken sist sesong. Det er også etablert et rekruttlag som spiller i 4. divisjon. Klubben har dessuten fått på plass akademitilbud for jenter 13-15 år i Talentgården, noe som har vært en stor suksess, samt inngått samarbeid med NFF Buskerud om Sone Nedre Buskerud for 12-14 år. Dette tiltaket skjer hver søndag fra september til mars.

Nå er det altså klart at Strømsgodset også starter et nytt J17-lag. I tillegg inngås det eget samarbeid med NFF Buskerud og Drammen Toppidrett med mål om å løfte jentesatsingen ytterligere.

- Gjennom vårt treårige partnerskap med Strømsgodset har vi vært vitne til bemerkelsesverdig vekst og utvikling. Det å legge til rette for et damelag i tredje og fjerde divisjon og et nytt J17-lag er skritt i retning av å realisere drømmene til unge fotballspillere i Drammen, sier Gjestemoen.

Han ser med stor inspirasjon og motivasjon på veien videre.

- Vårt mål hos Betonmast er ikke bare å nå cupfinalen i 2030 med lokale talenter, men også å fremme en kultur der jenter og kvinner får like muligheter på og utenfor banen. Dette er et speilbilde av våre verdier om likestilling og mangfold i byggebransjen.

 - Ved å fornye avtalen vår med Strømsgodset, ønsker vi i Betonmast å ta et sterkere samfunnsansvar. Vi håper å lede an og inspirere andre til å støtte og utvikle kvinnesport. For oss er dette mer enn bare fotball; det handler om å skape en bedre og mer inkluderende fremtid, sier Gjestemoen engasjert.

- En foregangsklubb

Samtidig ønsker han å takke administrasjonen i Strømsgodset, og leder av damesatsingen, Jarle Finnestrand, for samarbeid gjennom de tre første årene – og det som nå er starten på et langt og lykkelig ekteskap.

- Strømsgodset er en foregangsklubb som vi i Betonmast Buskerud-Vestfold beundrer dypt. Deres engasjement for å gi jenter like muligheter i fotball er ikke bare prisverdig, men også et eksempel for andre å følge. Vi setter stor pris på å være en del av dette arbeidet og ser Strømsgodset som en klubb som virkelig står for sine verdier. Dette engasjementet for likestilling er grunnen til at vi ser frem til et fortsatt samarbeid med Strømsgodset i årene som kommer. Sammen vil vi fortsette å bygge en kultur der unge kvinnelige idrettsutøvere får muligheten til å skinne, både på og utenfor banen, sier Gjestemoen.

Daglig leder i Strømsgodset, Magne Jordan Nilsen, er glad for å ha Betonmast i ryggen og i SIF-lauget, og for at de gjør det mulig for klubben å ta dette jenteløftet.

- Vi har bygd opp denne satsingen helt fra bunnen. Veien fra 4. divisjon til Toppserien er lang, og vi må være tålmodige. Spillerutviklingen må også bygges gradvis opp, i takt med klubbens vekst og utvikling, og nå har vi tatt nye steg med J17-lag, og samarbeid med NFF Buskerud og Drammen Toppidrett.

- Det er utrolig gøy å være med på denne reisen, og ikke minst når vi ser hvor mye det betyr for jentene selv. Denne reisen hadde ikke vært mulig uten bidraget fra Betonmast. Vi setter pris på at de er med oss, men også det ektefølte engasjementet som Kristian & co viser i hverdagen. Det inspirerer oss til nye løft, og selv om det tar tid, så er vi fast bestemt på å klatre hele veien til toppen av norsk fotball, sier Nilsen.

IMG_6766.jpg
Enige om forlengelse: Magne Jordan Nilsen, Kristian Gjestemoen og Nicolay Valo-Skjelsbæk (t.h.)

 

Annonse fra Eliteserien: