Talentgården

Lanserer FA+ i Talentgården

Dennne høsten starter Strømsgodset Toppfotball opp FA+ i Talentgården. Les mer om konseptet her.

Annonse:

FA+ vil gi deg som utøver et optimalt opplegg for å utvikle ferdigheter og hjelpe deg til å nå dine mål. Alle treninger vil foregå innendørs på kunstgress, her vil du aldri oppleve at treninger blir forandret pga. regn, kulde eller snø – vi vil alltid kunne legge til rette for at nettopp du skal kunne utvikle deg videre.

En FA+ gruppe vil bestå av kun 16 spillere dette vil gi deg som deltager gode treninger i sammen med andre spillere som også har de samme ønsker som deg. Å utvikle sine ferdigheter.

For å kunne være med i en FA+ gruppe må du ha gode ferdigheter, samt vise at du ønsker å videreutvikle dine ferdigheter gjennom innsats og gode holdninger.

Som FA+ deltager vil du få trenere som er godt skolerte, trenere som bryr seg om deg og vil hjelpe deg til å nå dine mål, trenere som ser deg både på trening og i kamper for ditt lag, trenere som vil gi deg tilbakemeldinger på hva du bør øve ekstra på.

Våre ulike FA+ grupper vil starte på forskjellige tidspunkter; for noen vil treningene starte rett etter skoletid, noen vil ha treninger som starter kl. 16:30, og noen vil ha treninger fredag/søndag kveld. Grupper som starter trening rett etter skoletid vil få mat/drikke når de kommer, oppskåret frukt og restitusjonsdrikke etter trening, de som har trening senere på dagen vil få oppskåret frukt og restitusjonsdrikke rett etter trening.

Våre FA+ grupper 2020/2021

  • Gutter 2011/2010  – 16 deltagere
  • Gutter 2009           – 16 deltagere
  • Gutter 2008/2007  – 16 deltagere
  • Jenter 2009/2010  -  16 deltagere
  • Jenter 2008/2007  – 16 deltagere

Ønsker du å være med på FA+ i Talentgården eller ønsker flere opplysninger? Ta kontakt med Even Jokstad på 913 57 228 eller epost til [email protected]

Talentgården på Gulskogen
Talentgården på Gulskogen

 

Annonse fra Eliteserien: