Eliteakademiet 2021

Her finner du alt du trenger å vite om klubbens eliteakademi (EA) for 2021.

Annonse:

Her finner du alt du trenger å vite om klubbens eliteakademi (EA) for 2021 og er primært for gutter født 2009. Eliteakademiet drives av Strømsgodset Toppfotball hvor alle klubbene fra NFF Buskerud og klubber fra andre fotballkretser kan delta etter gitte kriterier.

Strømsgodset Toppfotball startet opp et G-14 lag for 2020 sesongen med bra suksess slik at vi har toppfotballtilbud til alle spillere født fra 2008 til 2002 i vår utviklingsavdeling. I dette alderssegmentet har vi derfor gode hospiteringsmuligheter for en del spillere som har klubbtilhørighet andre steder. (Bare kontakte [email protected] om dere mener dere har spillere i alderssegmentet 2008-2007 som dere mener fortjener en mulighet, her er listen høy på nivå.)

Eliteakademiet er tenkt som et supplement for spillere som er langt fremme i sine representative klubber og trenger ekstra påvirkning fra et toppfotballmiljø. Med andre ord så trener og spiller de kamper for egen klubb. Eliteakademitreningene finner sted på Gulskogen to ganger i uken, og er tenkt fra nyåret onsdager og søndager.

Eliteakademiet for 2021 gjelder for 2009 modeller og nomineringsfristen er satt til 20.10.2020. Første trening finner sted på Gulskogen søndag 01.november klokken 10:00 til 12:00 med oppmøte 09:30. Gulskogen kunstgress (Øvre Eikervei 25, 3048 Drammen)

Strømsgodset TF må grunnet corona situasjonen ta forbehold når det gjelder gjennomføring, da vi til enhver tid følger myndighetene og NFF sine bestemmelser.

Foreldremøte gjennomføres 9.november fra 10:00-11:00 på teams og dere vil motta link når vi har fått inn deres mailadresser. Her ønsker vi også representanter (sportslig leder/daglig leder/spillerutvikler) fra de lokale klubbene velkommen.

Det unike med EA er at det er gratis å delta i treningssammenheng, noe som er svært sjelden blant andre toppklubber i Norge. Vi gjør alt vi kan for å fortsette med det. Ved andre tiltak enn treninger finansieres dette av egenandeler for de som er med, vi har «nullbudsjett» på turneringer og eventuelle treningsleirer.

Vi ser for oss en tropp på ca. 25 spillere med hospiteringsløsninger for de som kan være aktuelle for dette. Gruppen er langt fra statisk hvor vi er åpne for endringer underveis i sesongen avhengig av utvikling modning og behov for den enkelte spiller.

Vi har treninger følgende søndager 2020 hvor alle som er nominerte deltar.

November:       Søndag 01.nov 08.nov 15.nov og 22.nov

Desember:       Søndag 06.des og 13.des

Treningstider fra 03.januar 2021:

Onsdag KL 16.30-18:00 på Gulskogen kunstgress. Oppmøte er KL 16.00 (avtal med trener dersom det er problemer med tiden)

Søndag KL 10:00-12:00 på Gulskogen kunstgress. Oppmøte er KL 09.30 (avtal med trener dersom det er problemer med tiden)

Det forekommer at vi har kampaktivitet lørdager eller søndager, i tillegg vil vi delta på noen turneringer.

Kuldegrenser: Treningene kan bli avlyst dersom det er sterk kulde (lavere enn 10 effektive minusgrader) eller om banen ikke er spillbar p.g.a snøfall. Info om dette legges på Facebook-gruppa til EA-kullene i forkant av økta, men sjekk tett opp til økta. Det kan justeres inntil 30-60 min før treningsstart.

Hvem spillere er det som kanskje trenger et slikt tilbud?

Spillere som virkelig brenner for fotballen og bruker mye av tiden sin på å spille ball. De som benytter seg av alle tilbud og øver også på egenhånd. De dere ser med et stort potensial og er langt fremme i sin gruppe som trenger et tilbud til.

Hvor mange spillere skal vi nominere?

Vi ønsker at klubbene skal være svært strenge i de forslagene dere kommer med. Vi ønsker at dere vurderer de spillerne som tikker av de kriteriene vi har satt opp ovenfor.

Husk dette er et ekstra treningstilbud for de som er meget ivrige, uten kostnader for treningsdeltakelse.

Keepere

For oss er det viktig at keepere også spiller ute på disse treningene, og også her holder bra nivå. De må kunne behandle ballen bra, slå gode pasninger, bevege seg kjapt og forstå dynamikken i spillet. I denne alderen er ofte gode utespillere også gode som keepere. På noen av treningene vil vi ha med keepertrener og ha et mer spesifikt fokus på keeperrollen. På andre økter vil keeperne være med på lik linje med de andre utespillerne. Dette med bakgrunn av at vi ønsker å se keeperne i ulike situasjoner for å kunne danne oss et best mulig bilde av dem som fotballspillere.

Hvordan nominere?

Alle spillerne skal registreres i dette spillenominasjonsskjema fristen for dette settes 20.oktober 2020. (Dette er det best en av de foresatte gjør og at klubb sender link til de aktuelle foreldrene.)

Vi ønsker at distriktets klubber sender inn aktuell(e) kandidater til oss på mail til: [email protected]

Det opprettes en facebook gruppe med nødvendig informasjon til foresatte.

Spørsmål?

Kontakt Harald Johannessen på [email protected] eller 907 98 275.

Ofte stilte spørsmål med svar

Koster det noe å være med?

Nei. Strømsgodset TF dekker alle administrasjons- og trenerkostnader. Cuper som vi deltar på, som krever reising og overnatting må deltakerne dekke selv. Det er frivillig å delta her, og man risikerer ikke plassen, dersom man takker nei til å delta ved enkelte anledninger.

Hva med 2010-spillere?

Vi åpner for at spillere født i 2010 kan få tilbudet og i ekstreme tilfeller 2011 modeller. I disse tilfellene ber vi dere ta kontakt med oss på telefon slik at vi kan drøfte dette sammen. Harald Johannessen 907 98 275

Annonse fra Eliteserien: