GodsetAkademiet

Her finner du alt du trenger å vite om GodsetAkademiet (GA).

Annonse:

Konseptet innebærer at profesjonelle trenerressurser fra Strømsgodset Toppfotball reiser ut på besøk til lokale breddeklubber. Målet er å bidra til økt aktivitet i disse miljøene og utdanne flere Grasrot-trenere, som igjen fører til kompetanseheving. GodsetAkademiet gjennomføres i lokalklubb hver 14. dag gjennom hele året i tidsrommet 15.00-20.00.

Målgruppen er 6-12-åringer (1-7 klasse). Det vil ikke være noen form for selektering. Både jenter og gutter er velkommen og tilbudet skal være gratis for alle barn.

GodsetAkademiet er et samarbeid mellom Strømsgodset, NFF Buskerud og lokale breddeklubber. Trenerressursen fra Strømsgodset Toppfotball er sertifisert kursveileder i regi av NFF. Hovedtrener for GodsetAkademiet er Eirik Fossen.

Foreldretrenere og ungdomstrener i lokalklubb bidrar som medtrenere på øktene. Deltakelse som medtrener gjennom 1 år i GodsetAkademiet vil gi sertifisering som Grasrot-trener.

I løpet av ett år vil vi nå ut til 3000 spillere og 600 trenere og gjennomføre opp mot 250 enkeltstående tiltak.

Har din klubb lyst til å være en del av GodsetAkademiet? Ta kontakt med leder for utvikling og samfunn, Lage Sofienlund.

Annonse fra Eliteserien: