Gir treningsutstyr til barn som trenger det

Mange barn blir hindret i å drive aktivitet fordi de ikke har råd til nødvendig utstyr og bekledning. Det vil spillerne i Strømsgodset gjøre noe med.

Annonse:

Kirkens Bymisjon har i flere år drevet Skattekammeret som tilbyr gratis lån av sports- og friluftsutstyr til barn og unge som ikke har råd til å kjøpe dette. I tillegg driver Kirkens Bymisjon «Gi det videre» som gir bort sportsutstyr til barn og unge.

Mange av spillerne i Strømsgodset har over en lang karriere samlet opp mye treningstøy og sportsutstyr som ikke nødvendigvis brukes lenger. Det ligger mye fullt brukelig og flott utstyr hjemme i skapet til spillerne våre som de nå ønsker at andre skal få glede av. Derfor går de i bresjen for å mobilisere flere til å levere inn utstyr man har som ikke lenger brukes.

Den kommende uken skal spillere og ansatte i Strømsgodset ta med seg det de har av sportsutstyr i god stand som de ønsker at andre skal få.  Et tiltak som dette er med på å etterleve to av klubbens bærekraftmål: mål 10: mindre ulikhet og mål 12: ansvarlig forbruk og produksjon. 

Mikkel donerer fotballsko

Mikkel Maigaard spiller i dag i Puma-sko og har derfor flere fullt brukelig par fotballsko fra sin tidligere sko-leverandør liggende, som han ikke trenger lenger.

Dette er et kjempefint tiltak som har flere positive ringvirkninger

— Mikkel Maigaard
For Mikkel føles det ekstra meningsfullt at noen andre kan få nytte av skoene:

- Dette er et kjempefint tiltak som har flere positive ringvirkninger. Vi kan være med på å gi flere barn og unge mulighet til å drive aktivitet, samtidig som det er bra for miljøet at utstyr blir gjenbrukt. Det er positivt at vi i spillergruppa kan være med å bidra til en så god sak.

Slik leverer du inn utstyr

Har du sports- og friluftslivsutstyr og klær som du ikke bruker lenger, men som fortsatt er i god stand? Da kan du levere dette hos Skattekammeret i Kirkens Bymisjons lokaler i Telthusgata 8, 3044 Drammen (Gamle Strømø skole).

Her ser du åpningstider for utlånssentralen

  • Åpningstider for utlånssentralen:
  • Mandag: 13-18
  • Tirsdag: 10-15
  • Onsdag: 10-15
  • Torsdag: 13-18
  • Fredag: 10-15

Dette trengs spesielt: Fotballsko, treningsklær, joggesko, sekker og sportsbager. Benytt anledningen til å rydde i skapet samtidig som du kan bidra med noen positivt til barn og unge i Drammen.

Skattekammeret

Dersom du trenger å låne utstyr kan du komme innom lokalene til Skattekammeret på gamle Strømsø skole og se om du finner det du er på jakt etter. Om du lurer på hva som er tilgjengelig av utstyr eller ønsker å forhåndsreservere kan du kontakte skattekammeret her: 

Tlf.: 906 09 902 eller send en e-post til [email protected]

"Gi det videre"

Har du vanskeligheter med å tilby ditt eller dine barn det de trenger for å delta på lik linje med andre? Ta kontakt med Gi Det Videre for muligheten til å få nødvendig utstyr. Alle forespørsler behandles anonymt.

Kontaktinfo «Gi det videre»: Telthusgata 8, 3044 Drammen, [email protected], Tlf.: 32 27 72 10

Les mer om "Gi det videre" her

 

Annonse fra Eliteserien: