Bærekraftige Blåtimer

Nå tilbyr vi også bærekraftige Blåtimer. Les mer om det her

Annonse:

Vi i Strømsgodset ønsker å dele av vår kompetanse gjennom det vi håper blir engasjerende, inspirerende og lærerike Blåtimer. I flere år har vi tilbudt blåtimen til idrettslag, skoleklasser, barnehager og bedrifter hvor vi har delt av vår kompetanse og vår erfaring, sammen med våre rollemodeller.

Nå ønsker vi å løfte Blåtimen enda et hakk ved å tilby Bærekraftige Blåtimer. Målet med de bærekraftige Blåtimene er å kunne tilby inspirerende og informerende besøk med fokus på noen av bærekraftmålene vi har valgt oss.

Det kan for eksempel være en Blåtime i barnehagen med fokus på kildesortering, en Blåtime i skolen med fokus på strømsparingstiltak eller en blåtime hos en bedrift hvor vi snakker om hvordan vi som klubb har tatt grep for å bli mer Bærekraftig. 

Jobbes med ny blåtime-meny

Vi holder på å utarbeide en utvidet blåtime-meny som også inneholder bærekrafttemaer slik at dette er klart når vi igjen får lov til å reise ut i Blåtimer. 

Ta kontakt med fagansvarlig for samfunnsansvar i Strømsgodset, Lars Petter Eggen, for å avtale tid, sted og innhold i Blåtimen. Mail: [email protected]

Vi kan gjennomføre for både små og store forsamlinger. Alt etter avtale. Personer fra vårt A-lagsapparat, rekruttapparat, administrasjon, samt våre spillere vil i løpet av året delta på 200 Blåtimer i distriktet. Vi er glad for å kunne dele av vår kunnskap og våre erfaringer.

#ekte kjærlighet

 

Annonse fra Eliteserien: