Bærekraftige Blåtimer

Vi ønsker å løfte Blåtimer ytterligere og implementere bærekraft inn i Blåtimen. Les mer om det her

Annonse:

I flere år har vi tilbudt blåtimen til idrettslag, skoleklasser, barnehager og bedrifter hvor vi har delt av vår kompetanse og vår erfaring, sammen med våre rollemodeller.

Etter at vi startet vårt arbeid med bærekaft i august 2020 har vi også hatt et ønske om å få bærekraftstemaer inn i Blåtimen. Pr. nå er vi avhengige av eksterne midler for å kunne få inn relevant kompetanse og sette av tid til å konstruere disse Blåtimene. Men så fort dette er på plass vil vi dra i gang med bærekraftige Blåtimer. 

Det kan for eksempel være en Blåtime i barnehagen med fokus på matsvinn, en Blåtime i skolen med fokus på gjenbruk eller en blåtime hos en bedrift hvor vi snakker om hvordan vi som klubb har tatt grep for å bli mer Bærekraftig. 

Jobbes med ny blåtime-meny

Vi er godt i gang med å være ute i "vanlige" Blåtimer etter en lengre periode med korona-begrensninger. 

Ta kontakt med fagansvarlig for samfunnsansvar i Strømsgodset, Lars Petter Eggen, for å booke tid, sted og innhold i Blåtimen. Mail: [email protected]

Vi kan gjennomføre for både små og store forsamlinger. Alt etter avtale. Personer fra vårt A-lagsapparat, rekruttapparat, administrasjon, samt våre spillere vil i løpet av året delta på 200 Blåtimer i distriktet. Vi er glad for å kunne dele av vår kunnskap og våre erfaringer.

Se mer av vår foreløpige Blåtime-meny her

#ekte kjærlighet

mÜl 11- bokmÜl

 

Annonse fra Eliteserien: