Teknos Norge AS

Vi er en global produsent av overflatebehandlingsløsninger. Vi tilbyr et stort utvalg av maling og overflatebehandling til industrien, bygg- og anleggsbransjen og forbrukere.

Om Teknos Norge AS

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe kundene våre med å finne den ideelle løsningen for deres behov. Gjennom grundig forskning så vel som tilbakemeldinger fra ulike markedsområder utvikler vi stadig produktpaletten vår for at kundene våre skal bli mest mulig tilfredse. I tillegg til vår omfattende kunnskap og tradisjon for å levere bransjeledende kvalitet gjennom flere tiår er vi fullt overbevist om at produktene våre kan løse enhver utfordring innen overflatebehandling – uansett situasjon.

Vi er svært opptatt av miljøet og av å kunne dekke, og til og med overgå, de mange ulike behovene i vår tid. Teknos ble grunnlagt i 1948 og er en av Finlands største familieeide virksomheter. Selskapet ledes av konsernsjef Paula Salastie, som representerer tredje generasjon av Kiikka-familien.

En industridrevet produktkvalitet, en ubestridt arv og engasjerte ansatte bidrar til at vi oppnådde en netto konsernomsetning i 2017 på EUR 384 millioner. I de siste årene har vi opplevd kraftig vekst. Vi driver i dag virksomhet i mer enn 20 land i Europa, Asia og USA og har nesten 1800 ansatte over hele verden. Dette gjør oss til en av verdens ledende leverandører av industriell overflatebehandling med en sterk posisjon også i detaljhandelen og i markedet for arkitektonisk overflatebehandling.

Vi leverer smarte og teknologisk avanserte malings- og overflatebehandlingsløsninger som beskytter overflater og gjør at de varer lenger. Vi samarbeider alltid tett med kundene våre.

FAKTA