Leadly AS

Leadly: Leadsgenerering og digital markedsføring
Hos oss får du nye kunder som hjelper deg å vokse.

Om Leadly AS

Leadly er et offensivt byrå som spesialiserer seg på leadsgenerering og digtal markedsføring.

Som en del av mediebyrået Medianord, bygger Leadly videre på en lang historie med suksess innen leads og digital markedsføring for å levere solide resultater til sine kunder.

Leadly tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe bedrifter med å lykkes innen leadsgenerering og digital markedsføring.

Leadsgenerering fra Leadly:
"Vår leadsgenereringsprosess fokuserer på å finne personer og bedrifter som aktivt oppsøker dine varer eller tjenester. Målet er å etablere kontakt med henvendelsene, forstå deres behov og gjøre dem til betalende kunder.

Vi har utviklet løsninger som genererer leads på daglig, ukentlig og månedlig basis, avhengig av dine behov og kapasitet. Vi tilpasser våre løsninger til deg, enten du ønsker leads innen spesifikke fagområder, geografiske områder eller har andre preferanser."

Digital markedsføring fra Leadly:
"Vi hjelper bedrifter med å identifisere og engasjere potensielle kunder gjennom målrettet markedsføring og effektive kampanjer.
Våre strategier omfatter søkemotoroptimalisering (SEO), betalt annonsering, innholdsmarkedsføring og sosiale medier for å maksimere synlighet og konverteringsfrekvens. Vi gir full innsikt i kampanjeresultater og leverer rapporter som hjelper deg med å forstå suksessfaktorer og optimalisere din markedsføringsstrategi."

Leadly står klare til å hjelpe deg med å nå nye høyder innen leadsgenerering og markedsføring, og oppnå suksess i den digitale verden.

Hvorfor vi er partner i Strømsgodset

Strømsgodset har regionens sterkeste næringsnettverk.

Som leadsgenereringsbyrå ønsker Leadly å bidra til å styrke nettverket og øke tilstrømningen av kunder til lokale bedrifter i Drammen.

Leadly tilbyr skreddersydde løsninger innen digital markedsføring, slik at bedriftene kan få større synlighet og oppnå vekst.

Strømsgodsets Marena.no er en nettportal som er laget av Leadly AS.

Stikkord om Leadly:
- Leads / Leadsgenerering
- Leadsgenereringsbyrå
- Digital markedsføring
- Betalt annonsering
- Webdesign / Webutvikling
- IT-tjenester / Programmering
- Søkemotoroptimalisering (SEO)

FAKTA