Kings Arms Pub

Om Kings Arms Pub

SIFs tilhengere har samlet seg på Kings Arms i over 50 år. Nå går den tradisjonsrike puben inn i Sølvklubben og blir med det Strømsgodsets offisielle pub.

«Kings Arms – før og etter kampen», sto det i de gamle annonsene i SIF og Drafn programmene på 70- og 80-tallet. Nå har nye eiere overtatt, pusset opp og nyåpnet den ærverdige puben til glede for veldig, veldig mange. Også store horder av Strømsgodset supportere som endelig har fått stampuben sin tilbake. Og flott er det blitt!

Kings Arms er Drammens nest eldste engelske pub og åpnet dørene i 1972. Det aller meste av interiøret og pyntegjenstander ble hentet fra London for å gi puben et autentisk engelsk preg.
For veldig mange drammensere er det helt naturlig og avlegge Kings Arms et besøk før og etter Strømsgodsets fotballkamper på Marienlyst. Vi skal selvsagt fortsette å vise fotball og aktuell sport på flere storskjermer inne og gjerne ute i bakgården når det er mulighet for det.

Kings Arms Pub med bakgård har plass til over 500 personer, en klassisk engelsk pub som er brakt tilbake til røttene.

Vi ønsker alle velkommen til Drammens flotteste og ikke minst mest tradisjonsrike pub, hvor vi har fokus på å bevare sjelen og nostalgien som denne puben har hatt i flere 10 år.


Om Kings Arms Pub

  • Partnernivå: Sølvklubben

  • Besøkadresse: Tollbugata 10, Drammen

  • Postadresse: Tollbugata 10, Drammen

  • Telefon: 9055 8706 / 4644 0909