Høve Støtt Hallingdal AS

Høve Støtt er en aktivitets- og opplevelsesleverandør med hovedbase i Hol og på Geilo.

Om Høve Støtt Hallingdal AS

Høve Støtt er en aktivitets- og opplevelsesleverandør med hovedbase i Hol og på Geilo. Vi beveger oss også utenfor kommunegrensen, og tar på oss oppdrag i hele Norge. Vi satser på kortreiste opplevelser og er blant de aller mest kreative når bedriften, vennegjengen eller andre grupper kommer med ønsker og mål for leik om moro i høyfjellet! Vi har uhøytidelige teambuildingsaktiviteter som Dølaleik og Stifinner, samt underholdningskonsepter som Le a Laus og Heil Halling.

Alle opplevelser i regi av Høve Støtt, er utviklet og tilrettelagt for å gjøre minst mulig inngrep i naturen samtidig som avfallsmengden er redusert til et minimum. Økoturisme handler om å ta ansvar og bry seg om både miljø, natur, kultur, historie, dyr og mennesker. Dette opptar oss. Vi er derfor en av de fem første godkjente Økoturismebedriftene i Norge. Vi er også Miljøfyrtårnbedrift og tilbyr kurs i bærekraft, samt konsulenttjenester for bedrifter som ønsker å bli et Miljøfyrtårn.

I 2011 vant vi den prestisjetunge Reiselivsprisen av Innovasjon Norge - reiselivsbransjens Oscar!

Våre styrker er lang erfaring med kreative bedriftsarrangement og konseptuering, samt konsulenttjenester og rådgivning innen grønn kompetanse!

FAKTA