Beslagteknikk AS

Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderomsprodusenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter.

Om Beslagteknikk AS

Beslagteknikk AS leverer beslag til snekkerier, møbelprodusenter, kjøkken, baderom og innredningprodusenter over hele landet. Vi ble etablert i 1998 og er et familieeid norsk aksjeselskap med kontor og lager i Drammen. Firmaet har i dag tolv ansatte. Odd Holmsen er som ved etableringen daglig leder.

Våre kunder er alt fra store produsenter/fabrikker til enkeltmannsforetak. Leveransene våre skal være sikre og produktene de beste på markedet. Vårt samarbeid med ledende leverandører innen vår bransje er svært viktig for oss. Derfor er de fleste av våre agenturer og representasjoner europeiske produsenter av beslag og tilhørende produkter av høyeste kvalitet. Kjernen i virksomheten vår bygger på produktkunnskap og nærhet til våre kunder.

Hvorfor vi er partner i Strømsgodset

Vi ønsker å være en bedrift som støtter idrett og kultur i Drammen. Strømsgodset er «Drammens stolthet og hele regionens lag», og betyr mye for hele byen og engasjerer mange. Samtidig er det en fin mulighet til å bli kjent med andre bedrifter i Drammen og knytte nye kontakter.

FAKTA