Anchas Bodega

Drammens lille følelse av middelhavet.

Om Anchas Bodega

Anchas Bodega ble unnfanget av fem gode venner høsten 2012. Utgangspunktet var enkelt. Vi hadde tilgang på et sentralt lokale, og hadde ønske om å etablere en restaurant som vi selv ville ønske å besøke. Vi har sammen mange års erfaring i bransjen på hver vår kant. Vi er som selskapsnavnet vårt tilsier: Ekte restauratører!

Etter å ha gått i dialog med huseier og leverandører for å få i stand alle avtaler, så kjørte vi i gang for fullt og endret de gamle lokalene til A. Halvorsen herreklær, til den oasen av en vinbar som vi ønsket oss. Vi må jo si at resultatet ble over all forventning. Etter et halvt år med hardt arbeid åpnet vi dørene til en to dager lang åpningsfest med innbudte gjester. Mange av disse er i dag trofaste gjester hos oss.

Ancha selv er restaurant-mamma med stor M. Når du kommer til Anchas Bodega så er det som å komme hjem til Ancha. Ikke bare holder hun alt og alle i strekk, men hun har også hjertevarmen som skal til for at alle skal føle seg velkommen og ikke minst føle seg hjemme. Både kunder og ansatte.

Drammen er ikke så stor, så sjansen er faktisk ganske stor for at du går på kjentfolk når du velger å ta deg en tur innom.

Om du ønsker middag, en enkel lunsj, eller bare noe godt i glasset, så er du hjertelig velkommen til oss.

FAKTA