Godsetpodden #3 - Målfeiring, treningsleir og TikTok-rekord

Laget har reist til Marbella, og vi fikk med oss en Raufoss-seier før avreise. Gutta analyserer kampen, Hans har signert for en ny lokal klubb, Strømsgodset har satt TikTok rekord og hva kan vi vente oss av motstand på Marbella? Her er episode 3 av Godsetpodden.

Annonse:

Nok en episode av Godsetpodden er ute. Gutta satte seg ned før helgen, grunnet avreise til Marbella, og diskuterte forrige uke og uken som kommer.

Få med deg analysen av Raufoss-kampen der Jonatan Braut Brunes scoret sitt første mål for sesongen og unggutten Marko Farji noterte seg for scoring etter nydelig samspill av unggutta. 

Videre snakkes det om positiviteten som er rundt klubben om dagen med oppgang i sesongkortsalget, økning i antall GU-medlemmer og optimismen før seriestart.

Hans har signert for en lokalklubb i Drammen og Sigmund melder umiddelbart nedrykk på bakgrunn av Hans tidligere historikk i breddefotballen.

Ellers får du høre om Sigmunds musikksmak, værmeldingen på Marbella, Jonatan Braut Brunes entusiasme for å reise på treningsleir, hvordan Geir Olsen er en større influenser enn mange er klar over og hvordan det går med Strømsgodset på TikTok.

Gutta snakker også om den kommende uka på Marbella og hva vi kan vente oss i de neste treningskampene. 

I tillegg stikker Herman Stengel innom, helt uforbrent, for å mene noe om draktnummeret til Kreshnik. 

Episoden kan lyttes til i Spotify, Podbean eller her på godset.no:

 

Annonse fra Eliteserien: