Kurs og konferanse Marienlyst Arena

Les mer om Marienlyst Arena.

Marienlyst Arena er det perfekte sted å avholde kurs, konferanse og selskap. 

- Vi har utrolig mange muligheter på Marienlyst og får til det aller meste. Vi lager arrangementer akkurat sånn som folk vil ha det, sier driftssjef Ståle Gundersen.

Ståle Gundersen (t.v.) og Lars Jørgen Knutsen.
Ståle Gundersen (t.v.) og Lars Jørgen Knutsen.

Han har med seg Lars Jørgen Knutsen til å håndtere alt det praktiske rundt driften av Marienlyst Arena.

Vi har forskjellige lokaler som kan passe forskjellige selskaper. Den gode maten er levert av Skutebrygga og kan skreddersys etter kundens ønsker.

Utsikten til stadion danner en flott ramme rundt arrangementet, men du trenger absolutt ikke være fotballinteressert for å få glede av en sammenkomst på Marienlyst. Lokalene er lyse og fine, og inneholder alt du trenger for små og store selskaper. Dette innbefatter også skjermer, TV-er og teknisk infrastruktur. 

Her er hva vi kan tilby: 

Champions Club er vårt nyeste og mest eksklusive lokale - ett lokale perfekt for selskaper opp til 40 personer. Lokalet er naturlig avdelt i to avdelinger, så det er perfekt å dekke den ene avdelingen til bespisning mens den andre avdelingen kan brukes til mingling. 

Gamle Gress-losjen er stedet for de store anledninger. Vi kan bespise opp mot 200 personer. Det perfekte lokale for julebord, sommerfester og andre store sammenkomster. Gamle Gress er utstyrt med lydanlegg, trådløse mikrofoner og god skjermdekning for å vise bilder, video filmer eller liknende.

VIP Corner er et superfleksibelt lokale som i utgangspunktet er møblert med ståbord og barkrakker. Lokalet kan også gjøres om etter ønske. 

Foruten kurs, konferanse og selskap arrangeres også vinkurs og kokkekurs på bestilling. Ønsker du å vite mer om tilbudet på Marienlyst? Ta kontakt med Ståle Gundersen per e-post eller telefon: 928 84 452

Annonse fra Eliteserien: