Sponsorligaen

Sponsorligaen er en turnering som går fra mars-desember med cagefotball. Vi spiller ligasystem med sluttspill, som ender opp i en semifinale og finale. Sponsorligaen avsluttes med bankett for utdeling av priser, kåringer og hyllest av vinneren.

Annonse:

Cagefotball spilles 4 vs 4. Man kan være så mange man vil på laget, men vi anbefaler 8-10 stk til kamp. Det praktiseres løpende bytter. Mer info om detaljerte regler kommer ved oppstart og blir tilsendt lagene.

Sponsorligaen divisjonssystem:

Alle lagene møter hverandre en gang. Om mulig, legger vi inn slik at lagene møter hverandre to ganger.

  • April-september: Ligasystem
  • Oktober-november: Sluttspill tabellen deles i to.
  • Desember: bankett! Sesongen skal feires! Vinnerne skal hylles.

Estimert at hvert lag spiller minst 2-3 kamper i måneden. Kampene spilles ofte på samme kvelden (tirsdag og onsdager) med oppstart etter påsken.

Oppdateringer:

Det kommer ukentlige oppdateringer hvor vi oppdaterer tabellene, statistikk og «siste nytt». «Siste nytt» er en overgangsspalte/ sladderspalte som er like lite pålitelige som The Sun på en dårlig dag. «Alt» om Sponsorligaen og ukentlige updates vil bli lagt ut på Strømsgodsets hjemmeside.

Pris og påmelding:

Prisen for påmelding pr. sponsorfirma er 5000 kroner. Dette inkluderer alt av utgifter til kampene gjennom sesongen, diverse premier og bankett på slutten av året.

Banketten arrangeres på Marienlyst med «full pakke».

Påmelding gjøres til Jørgen Røgeberg på mail: [email protected]. Om dere melder på flere lag, så skriver dere lagnavn på begge lagene på mailen.

Annonse fra Eliteserien: