FA Xtra

Et akademi er et sted for læring. FotballAkademiet til Strømsgodset er et ekstra fotballtilbud etter skoletid for alle som ønsker å spille fotball, med fokus på utvikling, læring og ha det moro med fotball!

Annonse:

FotballAkademiet (FA) er en arena for spillere med ulik ferdighetsnivå. Her er det ingen krav om fotballferdigheter for å delta, men kun et krav om gode holdninger, oppførsel og vilje til å lære.

Vi ser at det er flere som ønsker mer FA. Som trenger et godt, proft og kvalitetssikkert ekstra-tilbud for å nå sitt potensiale. Et tilbud man ikke får i egen klubb. Vi tilbyr derfor «FA Xtra».

FA Xtra inneholder:

FA Xtra inneholder to ekstraøkter i uka: Mandag morgen kl. 06.30-07.30 og fredager kl. 15.45-17.00. Spillerne får utdelt egne utviklingskort og har jevnlige utviklingssamtaler med treneren for FA Xtra.

Videre vil fysioterapeut/fysisk trener fra utviklingsavdelingen være innom med jevne mellomrom og ha oppfølging av deltagernes fysiske utvikling, med egne treningsprogram.

Morgenøkta mandager: Dette er en lettere fotballøkt som passer bra før skolestart. En lur og god måte å få inn en fotballøkt nummer to uten at det går på bekostning av annen trening. Deltagerne får tilbud om smoothier, frukt og annen enkel og sunn «on the go»-mat de kan ta med seg etter økta.

• Spiller får tildelt eget utviklingsprogram, med jevnlige spillersamtaler og oppfølging.
    • Statistikk og data: Oppfølging og bruk av statistikkprogrammet XPS.
  • Topp kvalifiserte trenere: Tom Erik Fredriksen og Ståle Brandsrud har ansvaret for det sportslige og oppfølging av FA Xtra deltagernes utvikling.
  • Teoriøkter med blant annet besøk av Alagets trener
  • Profesjonelt utarbeidet program for fysisk trening og oppfølging fra Strømsgodsets fysioterapaut.
  • Gode treningsforhold året rundt i en topp moderne innendørs fotballhall

Innhold på fotballøktene:

• Fotballøktene har et ferdighetsfokus over seg, hvor man kjører samme oppskrift som har blitt gjort av FA Xtra trenerne på blant annet Martin Ødegaard og Tobias Gulliksen. Mange touch, mye bevegelse og repetisjoner.
    • Det vil etter hvert bli tilbudt som en del av oppfølgingen av hver enkelt spiller, «tracking» via et fotballprogram som heter «XPS». Dette programmet bruker Strømsgodset Toppfotball, og er et program som gjør at foreldre og trenere kan få all statistikk på hvordan spilleren trener. På slutten av året kan man f.eks se antall timer, antall touch, hvilke øvelser man har tatt x-antall ganger osv. Dette er naturligvis frivillig, men vil bli tilbudt de som ønsker etter hvert.

Trenerteam:

Tom Erik Fredriksen og Ståle Brandsrud er hovedtrenerne på Strømsgodsets Proffskole. Begge er meget kompentene trenere med lang trenererfaring. På Proffskolen vil det kun være svært kompetente trenere som har hovedansvaret for opplegget. Øktene her vil kjennetegnes av kvalitet.

Tom Erik har trent diverse lag i Buskerud på både seniornivå, men også ungdomslag. Han var blant annet treneren til Martin Ødegaard i Martins fire første år i Strømsgodsets junioravdeling. Tom Erik har hatt hovedansvaret for FotballAkademiet til Strømsgodset siden oppstarten i 2014. Vært trener på Elite Akademiet i flere år, og blant annet trent flere av Strømsgodsets lovende kull på junioravdelingen til SIF Toppfotball, blant annet den legendarisk 2002-kullet.

Ståle Brandsrud er også en rutinert og svært kompetent trener som de fleste i Drammensdistriktet kjenner godt til. Brandsrud har trent uttalige klubber, vært kretsansvarlig for spillerutvikling i NFF Buskerud, og kommer nå fra G16 laget til Strømsgodset TF. Han er Kretstrener for jenter 2008, og har en faglig sterk kompetanse med trener A-lisens.

20220119-EIR07698Web Strømsgodset Talent gården.jpg

Alder: Ingen krav

Kjønn: Åpent for alle

Ferdigheter: Alle kan melde seg på, men FA Xtra er for de som er ekstra interessert og som ønsker å trene mer. Dog ingen opptaksprøver/ferdighetskrav.

Krav: Må være påmeldt minst 1 dag på FA for å kunne melde seg på FA Xtra

Pris: For de som er påmeldt 1-2 dager FA: 900 kroner måneden for FA Xtra. Er du påmeldt 3 dager på FA får du avslag og betaler 700 kroner måneden.

MERK! Det er ikke lavere pris om du ikke kan delta på morgenøkta. Morgenøkta er å anse som en «bonusøkt» for de som kan/vil.

PÅMELDING:

Påmelding gjøres på denne linken.

Ta kontakt med Jørgen Røgeberg på [email protected] eller på 97093605 for eventuelle spørsmål.

Annonse fra Eliteserien: