Mos er klar for Godset

Strømsgodset har gleden av å ønske Mustafa Abdellaoue (29) hjertelig velkommen til klubben.


Spissen signerte onsdag en fireårskontrakt med Strømsgodset. Han gjennomfører sin første trening med klubben i LSK-hallen torsdag formiddag. Der vil han også være tilgjengelig for media.

Mos, som han ganske enkelt kalles, har fått drakt nummer 30 i Godset.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med gutta og komme i gang her i Godset. Jeg har kommet til en stor klubb og ser frem til å kjempe om medaljer. Det er spennende ting på gang i Godset, sier Strømsgodsets nysignering.

_P4A3175Mos

Mos kommer vederlagsfritt til Godset etter tre og en halv sesong i Aalesund. Han ble toppscorer for tangotrøyene med 16 mål sist sesong og banket blant annet inn tre mot SIF i siste serierunde.

Året før endte han på 13 scoringer. Mos står med totalt 37 mål på 98 kamper for AaFk.

Ser frem til opptur

Tidligere i karrieren har han scoret jevnt med mål for Skeid, Vålerenga, Tromsø, FC København og Odense Boldklubb. Det er en spiller med mange års erfaring fra toppnivå og med stor appetitt for scoringer som nå ankommer Strømsgodset. De siste sesongene har han vært blant Eliteseriens mest målfarlige.

Mos hadde tilbud fra flere klubber i både inn- og utland, men valget falt til slutt på Strømsgodset.

- Det har vært andre alternativer, men så fort jeg snakket med Godset merket jeg at dette er riktig for meg. Godset spiller en offensiv fotball som passer meg veldig bra, sier Mos.

_P4A3170Mos

Han ser enormt frem til å bli en del av oppturen på Marienlyst.

- Det er veldig mange gode spillere i Godset og jeg har virkelig lyst til å være med på denne reisen. Jeg er trygg på at dette komme til å bli veldig bra, sier 29-åringen.

Godsets offensive spillestil der man kommer til mye innlegg er noe som skal få frem det beste i Mos. Han gleder seg også til å oppleve den herlige atmosfæren på Marienlyst som Strømsgodset-spiller.

- Det er alltid bra trykk på Marienlyst og alltid vanskelig å møte Godset der. Jeg gleder meg til å vise meg frem for fansen, sier Mos.

En toppspiss

Mos signerte onsdag på avtalen med Godset.
Mos signerte onsdag på avtalen med Godset.

Sportssjef Jostein Flo er henrykt over at Mos nå er blitt blå.

- Vi har fått ombord en toppspiss i norsk målestokk. En kvikk, bevegelig og hardtarbeidende spiller og ikke minst en meget god avslutter, som har vært en av Eliteseriens mest målfarlige de siste sesongene, sier sportssjef Jostein Flo.

Han forteller videre at Strømsgodset har sett etter en spiller med Mos sine ferdigheter og er naturlig nok fornøyd med å komme i mål med denne signeringen.

- Mos passer med sine kvaliteter perfekt inn vår spillestil og er dessuten en fin gutt som vil bidra i gruppa. Nå er stallen vår så godt som klar foran den nye sesongen, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: