Madsen blir med videre

Kim André Madsen har signert en ny ettårskontrakt og går nå løs på sin tiende sesong i Strømsgodset.

Midtstopperens opprinnelige avtale utløp ved utgangen av året. Nå er Kim André blitt enig med klubben om en forlengelse ut neste sesong.

- Jeg er veldig glad for at vi kom frem til en løsning. Godset er jo blitt klubben min og jeg har hatt mange flotte opplevelser her. Derfor har det hele tiden vært mitt ønske å fortsette i klubben. Det skjer masse positivt for tiden, og ser frem til å være med å bidra til at vi tar nye steg neste sesong, sier 28-åringen.

Annonse:
Kim André Madsen er blitt som en klubbveteran å regne, selv om han fremdeles ikke har passert de 30. Midtstopperen fra Oslo har spilt 168 kamper for Strømsgodset siden han kom til oss fra Lyn foran 2009-sesongen. Madsen har forlenget kontrakten opptil flere ganger, og han har utvist en lojalitet til klubben både på og utenfor banen.

I 2013 trosset han smerter og skader for å hjelpe Strømsgodset til seriegull. I år gjorde han det samme igjen. Madsen slet med en skade i mage/lyskeregionen, men bet tennene sammen helt frem til han ble operert i august. Han spilte rett og slett med hjertet langt på utsiden av drakta – med den konsekvens at han knapt sov de påfølgende nettene. En herlig innstilling fra en ekte klubbspiller!

Men nå er Kim André fullt ut rehabilitert og klar til å trene med resten av laget når vi starter oppkjøringen igjen i januar.

Sportssjef Jostein Flo er svært fornøyd med at Madsen blir med videre. Siden midtstopperen har slitt noe med skader de siste årene, var det naturlig å tilby ett års forlengelse i denne omgang. Men vi håper selvsagt at Kim André Madsen har mange gode år igjen på fotballbanen og i Strømsgodset.

- Kim har masse rutine og erfaring og han vet hva Godset står for som klubb. Han har selv vært med å bygge den kulturen som står så sterkt i dag og vi sikrer kontinuitet når han nå fortsetter i klubben, sier Flo.

- På sitt beste er Kim en av de bedre midtstopperne i ligaen, men han dessverre har slitt en del med skader. Med et medisinsk apparat i toppklasse har vi trua på Kim skal holde seg skadefri og komme tilbake i strålende form i 2018, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: