Lindquist tilbake i Godset

Christopher Lindquist (22) er nå tilbake i Strømsgodset etter en god sesong på utlån i Florø i OBOS-ligaen.

Christopher Lindquist ble i februar lånt ut til Florø, som før sesongen var nyopprykket i OBOS-ligaen. Laget hadde en glimrende vårsesong, der de lå på kvalifiseringsplass til Eliteserien, før en noe svakere høstsesong gjorde at det til slutt ble 8. plass på Lindquist og kompani.

– Det har vært bra å få spille så mye. Det har gjort at jeg har fått mer erfaring, og det føler jeg var viktig for min utvikling, sier den 22 år gamle backen.

Nominert til årets spiller-kåring

Selv mener han at han sesongen på nest øverste nivå spesielt har gjort at han har tatt steg på den defensive biten.

– Jeg har blitt mye bedre én mot én defensivt, og er bedre til å forsvare meg enn jeg var før.

Etter sesongslutt var han også én av de tre nominerte til å bli årets spiller i Florø. Selv om han ikke nådde helt opp til slutt, gir det et signal om at Christopher har gjort et solid inntrykk denne sesongen, og har hatt en god utvikling.

I Florø var han også med på å slå våre brune erkerivaler både hjemme og borte. En sterk 2-1-seier på Isachsen stadion ble fulgt opp en vanvittig 5-0-seier hjemme i Florø. Den siste kampen beskriver Christopher som en sinnssyk opplevelse.

Høster lovord fra Toro

Lindquist og Florø vant begge kampene mot MIF i årets 1. divisjon. Her er han i duell mot Amahl Pellegrino, som også er Strømsgodset-spiller fra januar av.
Lindquist og Florø vant begge kampene mot MIF i årets 1. divisjon. Her er han i duell mot Amahl Pellegrino, som også er Strømsgodset-spiller fra januar av.

Tor Ole Skullerud og hans trenerteam har naturligvis fulgt Christopher gjennom hans sesong på utlån, og har fått et nærmere blikk over de siste to ukene, der han har vært tilbake på Godset-trening etter endt sesong i OBOS-ligaen.

– Det har vært veldig vellykka for han å reise ut, og å få kjenne på førstelagsfotball et annet sted. Han har måttet kjempe om en plass på laget der, og kommet godt ut av det, prestert godt og gjort det veldig bra. Det har vi både fulgt med på og sett, sier Tor Ole.

Det at han også preger et lag som, ut ifra forutsetningene, har gjort en veldig god sesong, er noe som lar seg høre.

– De var et veldig godt OBOS-lag på våren, og det at han har vært med å prege det laget, gjort seg bemerka og blitt en av kandidatene til å bli årets spiller er moro både for han og oss, avslutter Toro.

Annonse fra Eliteserien: