Lånes ut til GIF Sundsvall

Strømsgodset er enig med GIF Sundsvall om en utlånsavtale for Christian Rubio Sivodedov (20).

Den svenske midtbanespilleren har ytret ønske om klubbskifte grunnet mangel på førstelagsfotball i Strømsgodset. Nå er det klart at han går på lån til GIF Sundsvall frem til 31 juli.

- Christian er i en alder hvor det er viktig for ham å spille mer regelmessig enn han har gjort her hos oss. Det har vi full forståelse for, og derfor er vi blitt enige med GIF Sundsvall om en utlånsavtale. Vi ønsker Christian lykke til i Sverige, sier sportssjef Jostein Flo.

– Det viktigste for meg nå er spilletid. Det er tøff konkurranse om plassene på laget i Godset, og jeg tror sjansene for spilletid øker i GIF Sundsvall. De spiller en type fotball som passer meg bra, sier Christian selv.

Christian Rubio Sivodedov kom til oss fra Bundesliga-klubben Schalke 04 foran 2017-sesongen. Han spilte 12 kamper i fjor, hvorav fire fra start.

Rubio har brukt vinteren til å finne seg en ny klubb . 20-åringen landet til slutt på GIF Sundsvall, som er nyopprykket til Allsvenskan. Dermed vender den tidligere Djurgården-spilleren tilbake til byen hvor han er født. 

– Jeg vil takke Godset for at de har vist forståelse for dette og kommet frem til denne løsningen. En låneavtale frem til sommeren passer meg bra, og så får vi se hva som skjer etter det.

Annonse fra Eliteserien: