Godset gir tilbake - episode 1

Strømsgodset ønsker å gi tilbake til noen av de mange supporterne som støtter oss i sol og snø og regnvær. Først ut i vår førjulsserie er familien Rea fra Solbergelva.

Annonse:

Vi er utrolig stolte av supporterne våre og vi er svært takknemlig for støtten de gir oss. Uten fansen i ryggen og den positive energien fra tribunen, hadde vi neppe klart å redde plassen i Eliteserien.

I vår nye førjulsserie «Godset gir tilbake» har vi plukket ut noen supportere som vi synes fortjener en ekstra oppmerksomhet fra oss. I den første episoden reiste Herman Stengel og Lars-Jørgen Salvesen på overraskelsesbesøk til famlien Rea i Solbergelva. Gutta hadde med seg fire sesongkort, fire skjerf og rikelig med godt humør.

Pappa Matthew, mamma Linda og sønnene Marcus og Mathias er alle med i GodsetUnionen og på plass hver eneste hjemmekamp. De følger også Strømsgodset på bortebane, i den grad det ikke kolliderer med kamp og trening i Solberg Sportsklubb, der hele familien er særdeles aktive. Matthew og Linda legger begge ned mange timer for det lokale idrettslaget, som for øvrig har mange Strømsgodset-supportere i sine rekker.

TUSEN TAKK til familien Rea for støtten i 2019. Vi gleder oss til å se dere på Marienlyst neste sesong.

Se hele innslaget her:


Annonse fra Eliteserien: