Gjerstrøm lånes ut til Notodden

Mathias Berg Gjerstrøm (21) skal spille resten av sesongen på utlån i Notodden. Han forlenger samtidig kontrakten med oss til sommeren 2019.

Annonse:

Midtbanespilleren fikk god erfaring på utlån i Kongsvinger i 2016. Nå er det klart at 21-åringen lånes ut igjen - denne gangen til Notodden.

- Mathias trenger å spille mer førstelagsfotball enn han får her hos oss nå og vi men er Notodden er et bra sted for han å reise. Vi har en god dialog med klubben og vet at de har en dyktig trener i Kenneth Dokken som vi kjenner godt, sier sportssjef Jostein Flo.

Andreas Hoven tilbrakte vårsesongen på lån hos Obosliga-klubben og han var fornøyd med oppholdet.

Mathias Berg Gjerstrøm var på utgående kontrakt i Strømsgodset, men vi er  nå blitt enige om å forlenge den frem til neste sommer.

Mathias fikk sin debut fra start for klubben i 2014 og står med totalt 16 kamper for klubben. Nå ser han frem til en ny utlånsperiode.

- Et utlån til Notodden føler jeg er riktig for at jeg skal kunne ta det neste steget, og da er Obosligaen en bra kamparena for min videre utvikling. Nå gleder jeg mest først og fremst til møte spillergruppen og bli kjent med resten av klubben. Samtidig er jeg glad for å ha forlenget med Strømsgodset ut sommeren 2019, sier Mathias.

Annonse fra Eliteserien: