DNB med julegave til Gatelaget

Vår generalsponsor DNB hadde med seg en hyggelig juleoverraskelse til Gatelaget på tampen av året.

Annonse:

I forbindelse med siste hjemmekamp mot Brann ønsket DNB å bidra til å fylle tribunene på Marienlyst. Vi lanserte derfor sammen DNB-billetten, et tilbud om å kjøpe billett til kampen for kun kr. 50. Tiltaket ble veldig godt mottatt og over 550 personer kjøpte DNB-billett til Brann kampen.

Pengene som kom inn ønsket banken å gi til et godt formål og valgte seg da ut klubbens eget Gatelag. Hele 27 500 kroner ble overrakt til gatelaget i forbindelse med deres julelunsj på SIF-huset fredag. Banksjef i DNB, Linn Lolland, forklarer hvorfor det ble nettopp gatelaget som fikk disse pengene:

- Som generalsponsor ønsker vi å sette fotavtrykk flere steder i klubben. Et tiltak som det vi gjorde i forbindelse med Brann-kampen kan bidra til både flere tilskuere på tribunen og et økonomisk tilskudd til bredden i Strømsgodset. Det er fantastisk å gjøre aktiviteter sammen som generer ringvirkninger for hele klubben. 

Samfunnskontakt Lars Petter Eggen er strålende fornøyd med bidraget:

- Det er fantastisk å ha en så raus generalsponsor! Dette kommer godt med i klubbkassa til Gatelaget. I første omgang tenker vi å bruke pengene på noe sosialt for hele laget. Vi ser at det bidrar til bedre samhold og er også viktig i forbindelse med rekrutteringen av nye gatelagsspillere.

Til tross for julelunsj i dag tar ikke gatelaget ferie og kjører treninger hele jula gjennom. 

Tina Martinsen og Linn Lolland fra DNB kom for å overrekke pengene
Tina Martinsen og Linn Lolland fra DNB kom for å overrekke pengene

 

Annonse fra Eliteserien: