Sesongkort og abonnement

Her er informasjon om sesongkort og Godset Abonnement for 2023-sesongen.

Annonse:

Sesongkort på Marienlyst Stadion 2023.

Kjøp sesongkort eller abonnement her

 

Sesongkort

Sesongkortet gjelder på alle Strømsgodsets hjemmekamper i Eliteserien i 2023 (A-lag, Team SIF, U-avdeling og damelag). Du får tilsendt kortet ditt digitalt på e-post og sms. QR-koden du har mottatt skannes når du ankommer stadion

Plastkort

Vi ønsker at flest mulig velger digitalt sesongkort, da dette også er bedre for miljøet. Ønsker du likevel fysisk plastkort må dette hukes av for som et mersalg når du gjennomfører kjøpet ditt. Dette koster kr. 100,- pr. plastkort.

Godset Abonnement

Godset Abonnement med månedlig trekk fornyes automatisk hver måned så lenge du ikke sier det opp. Abonnementet som er kjøpt i 2022 vil dermed fungere med samme QR-kode i 2023 så lenge månedlig abonnementspris betales. Dersom du har hatt abonnement i 2022 trenger du med andre ord ikke å foreta deg noen ting for å fornye ditt abonnement. 

Ønsker du å tegne nytt abonnement gjøres det her

NB: hvis du har abonnement på GU-tribunen må du likevel fornye medlemskapet ditt i GU. Dette gjøres her.

Blå Bonus

Fra 2023 starter fordelsprogrammet «Blå Bonus». Et fordelsprogram som er skreddersydd for alle som er glad i Strømsgodset. «Blå Bonus» vil månedlig gi eksklusive tilbud til alle sine medlemmer. Alle som har sesongkort, vil kunne benytte seg av disse tilbudene.

Det kommer mere informasjon om dette senere, men i samarbeid med Circle K kickstarter vi Blå Bonus allerede nå. Sjekk ut mer her.

Barn

Vi har barnepriser på alle felt. Barn gjelder tom. fylte 15 år. Barn under 3 år som sitter på fanget trenger ikke billett.

Student/Honnør

På Drammens tidende-tribunen har vi egne priser for student og honnør. Student og honnør må ha med seg gyldig student-, honnør- eller aldersbevis når de går på kamp. 

Familietribune

På felt H har vi rimeligere priser for familier. Prisen er kr. 500,- for barn og kr. 1600,- for voksen. Dette gjelder ved kjøp av minimum 1 barn og 1 voksen

Ung tribune

På felt K har vi egne ungdomspriser for ungdom tom. 25 år. Her koster sesongkort kun kr. 500,-

GU-tribune og GU-medlemskap

GodsetUnionen står på felt I og J på Kiwi-tribunen. For å kjøpe sesongkort her må du være medlem i GodsetUnionen. Dersom du er tidligere medlem vil du motta giro på medlemskap direkte fra GU. Er du helt ny medlem melder du deg inn her.

Priser medlemskap i GU: Voksen: 325,- Barn: 150,-

Annonse fra Eliteserien: