Sesongkort 2022

Her er informasjon om sesongkort for 2022-sesongen.

Annonse:

Sesongkort for 2022-sesongen kjøpes her

Her finner du all praktis info for kjøp av sesongkort

Sesongkort på Marienlyst Stadion 2022.

Sesongkortet gjelder på alle Strømsgodsets hjemmekamper i Eliteserien i 2022. 

Gjenkjøp

Alle som hadde sesongkort eller halvårs-sesongkort i 2021 skal ha mottatt en mail og sms fredag 26. november med link til gjenkjøp av sine plasser. Du må da benytte linken i mailen/SMSen for å fornye ditt sete. Dersom du hadde sesongkort i 2021, men ikke har mottatt denne mailen, gi beskjed til [email protected] Fristen for gjenkjøp er 31. januar 2022. 

OBS: dersom én person har kjøpt sesongkort til flere vil det kun være kjøper som motar denne mailen, snakk derfor med de du har kjøpt sesongkort med dersom dere er en gruppe. 

Plastkort

VI ønske at flest mulig velger digitalt sesongkort, da dette også er bedre for miljøet. Ønsker du likevel fysisk plastkort må dette hukes av for som et mersalg når du gjennomfører kjøpet ditt. Dette koster kr. 100,- pr. plastkort.

Barn

Vi har barnepriser på alle felt. Barn gjelder tom. fylte 15 år. Barn under 3 år som sitter på fanget trenger ikke billett.

Student/Honnør

På DNB-tribunen har vi egne priser for student og honnør. Student og honnør må ha med seg gyldig student-, honnør- eller aldersbevis når de går på kamp. 

Familietribune

På felt H har vi rimeligere priser for familier. Prisen er kr. 500,- for barn og kr. 1750,- for voksen. Dette gjelder ved kjøp av minimum 1 barn og 1 voksen

Ung tribune

På felt K har vi egne ungdomspriser for ungdom tom. 25 år. Her koster sesongkort kun kr. 500,-

GU-tribune og GU-medlemskap

GodsetUnionen står på felt I og J på Kiwi-tribunen. For å kjøpe sesongkort her må du være medlem i GodsetUnionen. Dersom du er tidligere medlem vil du motta giro på medlemskap direkte fra GU. Er du helt ny medlem melder du deg inn via https://www.godsetunionen.com/bli-medlem/

Priser medlemskap i GU: Voksen: 300,- Barn: 150,-

OBS: Early-bird pris på på GU-tribunen. Sesongkort på GU-tribunen koster nå 750 for barn og 1500 for voksen. Fom. 31.01.2022 går denne prisen opp til 1000 for barn og 1750 for voksen. 

Gavekort

Ønsker du å kjøpe sesongkort i gave, men er usikker på hva slags type sesongkort du skal kjøpe? Da kan du kjøpe gavekort HER. Gavekortet kan benyttes både på sesongkort og på enkeltkamper i 2022. 

Prisoversikt og salkart

Priskart sesongkort 2022.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: