Vinnerskaller på Marienlyst

Samarbeidspartner BDO arrangerte nylig seminaret "Vinnerskaller 2017" på Marienlyst stadion.

Annonse:

BDO og Strømsgodset ønsket med dette seminaret å samle næringslivsledere og representanter for toppidretten for å dele erfaring, kunnskap og inspirasjon.

Hvordan jobbes det i toppidretten og hva kan næringslivet lære av vinnerskaller?

Det ble en innholdsrik formiddag i 3. etasje på Marienlyst med dyktige foredragsholdere.

- Vi er veldig fornøyd med å samle så mange til en næringslivsarena med aktuelt innhold og god stemning, sier Kristine Skeie i BDO.


Hovedforedragsholder på Marienlyst var skiesset Martin Johnsrud Sundby. Han fortalte om hvordan han har nådd verdenstoppen i langrenn, og ga et interessant innblikk i sin prestasjonshverdag. Oslo-mannen har tatt konsekvensene av sin målsetting og jobber med detaljer helt ned til det ekstreme. På den måten er Martin blitt en vinnerskalle.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo og hovedtrener Tor Ole Skullerud hadde et innslag om hvordan man har snudd motgang til medgang. Duoen pratet om mekanismene i toppfotballen og virkemidlene som er viktige for å få individualister til å fungere som et lag.

Skjermbilde 2017-10-18 kl. 10.09.30

Tore Morten Wetterhus fra Glitre Energi Nett pratet om et marked som står midt i et digitalt skifte. Sammen med statlige reguleringer påvirker det markedsarbeid og organisasjon. Wetterhus kom inn på hvordan Glitre Energi rigger seg for å være konkurransedyktige i fremtiden. 

Chris Culina er en av landets mest erfarne på cyber security. Han pratet om hva bedriftsledere bør gjøre for beskytte sin virksomhets digitale verdier. Innlegget  "Crime as a Service" omhandlet digital kriminalitet, noe som er et økende problem i disse tider.

Annonse fra Eliteserien: