Vil avslutte med et drønn

Tor Ole Skullerud håper på stinn brakke og et ordentlig trigga publikum i årets siste hjemmekamp mot Brann.

Annonse:

Det brygger opp til en heidundrende sesongavslutning for alle som er glad i Strømsgodset. Med seier mot Brann på søndag er vi sikret 4 plass og da lever også medaljekampen for fullt foran den aller siste serierunden.

- Det er mye i potten. Det er mye å spille for og det ser vi frem til det. Det blir en flott setting på det hele, sier vår hovedtrener.

Strømsgodset har satt den ene klubbrekorden etter den andre denne høsten. Fire strake borteseiere er imponerende. Det samme er syv strake totalt i Eliteserien.

- Vi har hatt en veldig god periode og det gjør at vi er trygge på oss selv. Vi går inn til kampen med masse selvtillit, sier Toro.


Han merker det på spillergruppa. De er veldig giret, men også fokuserte i treningshverdagen. Det gjelder å stå distansen helt ut.

- Det er herlig å kunne avslutte sesongen på denne måten, fastslår Tor Ole.

Vil ha fulle tribuner

Fredag var det solgt rundt 6300 billetter til søndagens kamp. Men Toro ønsker flere på kamp. Han ønsker hjelp fra publikum til å drive gutta frem til en ny seier - på klassisk Marienlyst-vis!

Billetter kjøper du her.

- Jeg håper det blir fullt jeg! At vi kan avslutte med et drønn her ute. Det hadde vært en fantastisk opplevelse. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, sier Tor Ole Skullerud.

- Vi har vært stabilt gode nå og vi er vanligvis veldig artig å se på Marienlyst. Så hvis folk vil se en artig fotballkamp så bør de komme hit på søndag, fortsetter vår hovedtrener.

Brann ligger på 5. plass – ett poeng bak Strømsgodset. De må med andre ord få med seg noe hjem fra Drammen på søndag for å være med å kampen om edelt metall.

- Brann har bare en mulighet og det er å komme hit og vinne. Selv om de ikke har tatt så mye poeng i det siste har de vært bra spillemessig, sier Tor Ole.

- Brann er et godt lag

Han har respekt for søndagens motstander, og mener dette blir en tett og tøff kamp.

- Brann er et veldig godt lag. Et av de beste vi har spilt mot denne sesongen, sier han.

Bergenserne har gjerne en forsiktig tilnærming til bortekampene, og de ganske så direkte i stilen. Det er også mye fysikk i laget.

- Vi har møtt mange lag her ute i år som har lagt seg lavt. Så får vi se hva Brann gjør. Men de har i alle fall vært bra til å forsvare seg lavt i banen i år. Så jeg ser for meg en kamp med tålmodighet og høyt balltempo, sier Tor Ole Skullerud.

Annonse fra Eliteserien: