- Veldig lyst til å slå Molde

Tor Ole Skullerud var svært offensiv foran kampen mot Vålerenga. Det vil slå gnister igjen når gamleklubben Molde gjester Marienlyst på mandag.

Annonse:

Vår hovedtrener var supertent og i angrepsmodus foran den tøffe bortekampen på Ullevaal sist. Både i intervjuer inn mot prestisjeoppgjøret, men også i garderoben rett før kampstart. Det slo virkelig gnister da Tor Ole la frem matchplanen og holdt motivasjonstalen for spillerne.

Og det gnistret igjen til i pausen, da Tor Ole manet sine gutter frem til seier.

Det holdt ikke til tre poeng, noe vi kanskje hadde fortjent, men prestasjonen var oppløftende og ga en god inngang til treningsuka.

- Vi fikk gode svar alle mann på Ullevaal. Det var en god prestasjon og det hjelper på humøret. Jeg synes vi har tatt med oss det inn i uka, og så har vi fortsatt å jobbe med både angrepsspill og forsvarsspill, sier Toro.

Mangler ikke på motivasjon

Mandag kommer Molde til byen. Toros gamleklubb, som han ledet til både serie og cupgull i 2014 – sågar med poengrekord i Eliteserien.

- Vi har veldig lyst til å slå Molde. Det kommer ikke til å mangle på motivasjon, verken hos spillerne eller meg. Vi er veldig giret på tre poeng, sier 46-åringen fra Kongsvinger.

Det kommer til å slå gnister igjen. I garderoben. På banen. Og forhåpentligvis på tribunen.

- Jeg håper det er to lag som vil frem. Vi vil i hvert fall frem. Vi vil angripe og skape målsjanser på hjemmebane. Vi har vært gode på hjemmebane stort sett hele veien så langt. Jeg håper vi fortsetter fra der vi slapp mot Vålerenga. Der var vi gode både i overgangsspill og til tider etablert angrepsspill, sier Tor Ole Skullerud.

Spillerne har beholdt roen

- Mye handler om å våge, om å risikere litt for å utvikle eget spill. Her virker det som spillerne får stadig mer selvtillit?

- Det er kanskje en av de tingene som har imponert meg hele veien. Vi har stått og tråkka litt og ikke fått så mye poeng som vi vil, og vi er i gal ende av tabellen. Men spillerne har beholdt roen. Senest nå på Ullevaal så vi en gjeng som er trygge på ball, som er komfortable og vil ha ballen. Vi har en hel rekke av de spillerne. Jeg håper og tror at vi er på sporet av noe som blir veldig bra, og jeg gleder meg til mandag!

Billetter til kampen kjøpes her.

Husk tilbud om sommeravslutning for skoleelever og idrettslag. Les mer om det her.

Annonse fra Eliteserien: