Utsolgt på flere felt

I går ble det revet bort over 500 billetter til Molde-kampen. To tribunefelt er utsolgt og flere nærmer seg utsolgt. Det mobiliseres i Drammen!

Annonse:

Tirsdag gikk Strømsgodset ut med nyheten om at billettprisen reduseres til 99 kroner på alle tribuner mot Molde søndag. Responsen har ikke latt vente på seg.

Før vi gikk ut med tilbudet var det solgt rundt 500 billetter til kampen. I timene etterpå skjøt salget i været. Ved utgangen av tirsdagen var antall solgte billetter doblet. Vi har nå allerede passert 5000 solgte billetter (inkludert sesongkort) til søndagens svært viktige kamp.

Felt U og T hos GU er nå utsolgt og det er veldig lite igjen på felt V. Felt E og D på DNB-tribunen nærmer seg utsolgt. Det er også veldig lite igjen på felt C.

- Det har vært veldig god respons fra supporterne etter vi gikk ut med tilbudet. Vi merker virkelig at det mobiliseres i Drammen og det er mange som bygger opp til søndagens kamp. Vi oppfordrer folk til å være raskt ute. Nå er det allerede utsolgt på flere tribunefelt og de beste plassene på langsiden nærmer seg utsolgt, sier markedssjef for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund.

Klikk deg inn her og kjøp din billett.

gq8ngw0c6n6j1k9kluc5lpu4p
Godset-fansen mobiliserer før søndagens kamp mot Molde.
Annonse fra Eliteserien: