Ulland prikker inn formen

Eirik Ulland Andersen var hjernen bak fire av våre sjanser mot Tromsø på Alfheim.

Annonse:

Vår kreative kantspiller er for alvor i ferd med å prikke inn formen etter å ha mistet de første kampene grunnet en strekk. I de to siste hjemmekampene banket Ulland inn to praktfulle frispark, og han ble sågar kåret til vår beste spiller ved begge anledninger av Marienlyst-publikummet.

Nå begynner 24-åringen også å ta for seg på bortebane.

I søndagens kamp mot Tromsø var Ulland involvert i fire av sjansene vi skapte.

Han gjorde en veldig god prestasjon og var nest sist på målet til Kristoffer Tokstad. I tillegg satte Ulland opp sjansene til Marcus Pedersen, Bassel Jradi, samt at han slo corneren som Jakob Glesnes nær scoret på.

I bra form

Med kreativitet, gode bevegelser, klokskap og en presis høyrefot er Ulland en trussel i siste tredjedel. Og det er akkurat hva vi trenger nå.

- Jeg føler meg i bra form og er involvert i mye sjanser. Det er der jeg bør være, og så håper jeg at vi kan få noen flere seire ut av det, sier Eirik Ulland Andersen.

Haugesund-karen kom til Godset fra Hødd i fjor sommer. Han imponerte på direkten og fulgte opp med flere gode prestasjoner utover høsten. Nå håper Ulland å stabilisere seg på et enda høyere nivå.

- Jeg ønsker å fortsette den formen jeg er i nå og plukke jevnt med målpoeng fremover, sier han.

Tror det vil løsne

Ulland tror det vil løsne for laget snart, og at det ikke skal så mye til for å komme tilbake på vinnersporet.

- Vi skaper bra med sjanser til å være bortekamp mot Tromsø. Vi har litt marginer i mot. Volleyen til Bassel og headingen til Jakob kunne like gjerne gått inn. Det er litt uflaks at vi ikke scorer der. Når det går trått er det ekstra vanskelig å bikke de marginene, sier Ulland.

- I 2. omgang synes jeg vi spiller ganske bra fotball, både mot etablert forsvar og i kontringsfasen. Scoringen er en klassekontring, fortsetter han.

Annonse fra Eliteserien: