Uavgjort mot Start

Marcus Pedersen scoret sitt tiende for sesongen da Strømsgodset fikk med seg et poeng fra Sparebanen Sør Arena.

Strømsgodset leverte definitivt en godkjent bortekamp, og viste fremgang i spillet sammenlignet med de siste ukene, men det holdt kun til ett poeng mot Start i kveld.

Og det var Start som tok ledelsen etter et drøyt kvarter. Espen Børufsens så ut til å forsøke seg med et innlegg fra venstresida, men med det som så ut som et sleivtreff gikk ballen rett i mål og til 1-0 til Start.

Det kom etter at vi hadde startet kampen godt, og allerede hatt en god mulighet ved Eirik Ulland Andersen.

Vi fortsatte å styre mye også etter Start-scoringen, men de store sjansene uteble. En variant av en sjanse kom imidlertid fem minutter før pause, da Jonathan Parr traff en liggende Marcus Pedersen på streken (!), men assistendommeren hadde allerede hevet flagget for offside på Marcus i situasjonen før.

Se høydepunktene fra kampen her:

Marcus utlignet

Sju minutter etter pause var det derimot ikke offside.

Et godt Godset-angrep som startet bakfra hos Jakob Glesnes gikk via Bassel Jradi og til Tokmac Nguen. Tokmac slo en glimrende ball inn foran mål, der Marcus Pedersen satte inn utligningen ved bakre stolpe. Fullt fortjent utligning.

Ti minutter senere var vi nær ved å gå opp i ledelsen på et frispark fra Eirik Ulland Andersen, men Start-keeper Jonas Deumeland fikk slått ballen til hjørnespark.

På det påfølgende hjørnesparket kom Jakob Glesnes til en god mulighet, men heller ikke denne gangen lyktes det.

Mot slutten av kampen tok så Start mer over. Først var svenske Kevin Kabran nære da han kom seg fri fra Eirik Ulland Andersen og kom til avslutningen, men han sendte ballen utenfor.

Tokmac utvist

Fem minutter før slutt ble vi så redusert til ti mann. Tokmac Nguen stemplet Børufsen på vår høyreside, og fikk sitt andre gule kort.

Like før slutt fikk så Aron Sigurðarson en eventyrlig sjanse til å avgjøre kampen for Start, men innbytteren satte ballen over fra fem meter.

Dermed endte det med poengdeling i det som var første kamp som hovedtrener for både Kjetil Rekdal og Bjørn Petter Ingebretsen.

Start - Strømsgodset 1-1 (1-0)