Mustapha Fofana og Simen Hjerkinn Hammershaug feirer sistnevntes scoring, som sørget for 3-1 mot Kongsberg.

Tredjelaget slo Kongsberg

Tredjelaget vant 3-1 over Kongsberg tirsdag kveld. Mustapha Fofana og Simen Hammershaug (2) scoret målene.

Kampen var den første i høstsesongen for vårt tredjelag, som nå med en kamp mindre spilt ligger tre poeng bak serieleder Hallingdal.

Ledermålet kom allerede etter sju minutter. Simen Hammershaug slo inn fra høyre, og Mustapha Fofana satte ballen via en forsvarer og i nettet.

Ledelsen varte imidlertid ikke lenge. Tre minutter senere utlignet gjestene da Jørgen Fjerdingstad Hagen fikk pirket ballen i mål etter et innkast inn i boksen.

Hammershaug-dobbel avgjorde

Da det nærmet seg en halvtime spilt var vi tilbake i ledelsen. Simen Hammershaug fikk ballen av Johannes Holstad Dahlby, og chippet ballen elegant over keeper og i det lengste hjørnet.

Etter en drøy time ble Simen tomålsscorer. Alban Kadriu vant ballen høyt i banen og satte opp Simen, som dro av en motspiller og banket ballen i mål.

Seieren gjør at vi nå ligger på 4. plass i vår avdeling i 4. divisjon. Det skal dog sies at det er fryktelig tett blant de åtte øverste lagene, og det skiller kun seks poeng mellom 1. plass Hallingdal og 8. plass Solberg.

Kampfakta Strømsgodset 3 - Kongsberg 3-1 (2-1)
15. runde i 4. divisjon, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Mustapha Fofana (7'), 1-1 Jørgen Fjerdingstad Hagen (10'), 2-1 Simen Hjerkinn Hammershaug (26'), 3-1 Simen Hjerkinn Hammershaug (65')
Gult kort: Rune Wårviken (KIF)
Dommer: Hans Egil Drolsum, Vikersund IF
SIF 3s lag (4-2-3-1): Daniel Negussie Skretteberg - Aristide Mutula Sagbakken, David Campher, Sondre Fosnæss Hanssen, Martin Kaasa Larsen - Adrian Granåsen Hjelvik, Erik Stavås Skistad - Simen Hjerkinn Hammershaug, Alban Kadriu, Johannes Holstad Dahlby - Mustapha Fofana
Innbyttere: Kasper Flo for Adrian Granåsen Hjelvik (62.), Amel Muratović for Johannes Holstad Dahlby (62.), Sebastian Pop for Erik Stavås Skistad (77.)
Ubenyttede reserver: Viktor Andersen Ingebretsen, Snorre Nyseter Kortgaard og Daniel Bjørge Jørgensen