Tre SIF-gutter på G19-landslaget

De tre lokale Godset-spillerne Magnus Lankhof Dahlby, Arnar Guðjónsson og Hasan Hüseyin Duman har blitt tatt ut på G19-landslaget.

Annonse:

Det norske G19-landslaget samles i LSK-hallen fra 25.-28. februar som en del av oppkjøringen til EM-kvalifiseringen i slutten av mars, og blant de 22 spillerne som er tatt ut av landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen finner vi tre Godset-gutter.

Hasan Hüseyin Duman fra Fjell, Magnus Lankhof Dahlby (bildet) fra Sætre og Arnar Guðjónsson fra Gulskogen.

– Det er moro for Strømsgodset å være representert på G19-landslaget. Det er et meget godt opplegg rundt landslaget, så dette vil være nok en kjempemulighet til å møte den ypperste aldersjevnbyrdige treningshverdagen vi har i Norge. Jeg tror gutta er klare til å bruke muligheten godt, sier utviklingsleder Lage Sofienlund.

God utvikling i vinter

Hasan har representert Norge på alle aldersbestemte nivå fra G15, og står med 26 kamper med flagget på brystet. Magnus står med ti kamper fordelt på G16 og G18, mens Arnar, som byttet fra islandsk til norsk statsborgerskap i fjor høst, fikk sine to første kamper på G18-landslaget i november i fjor.

– Gutta har hatt fin progresjon og utviking gjennom vinteren, og jobbet hardt på treningsfeltet. Det er gledelig å se at de har tatt steg og moro for både gutta selv og klubben med tre spillere inne på samling, sier Håkon Wibe-Lund, som i tillegg til å være assistenttrener i Strømsgodset, også er assistenttrener på nettopp G19-landslaget.

I løpet av samlingen i slutten av måneden venter også en treningskamp mot A-laget til Kongsvinger.

Dette blir forøvrig den siste samlingen til G19-landslaget før den nevnte EM-kvalifiseringen i mars, der motstanderne er Nederland, Tyskland og Skottland. EM-sluttspillet spilles i Finland i sommer.

Annonse fra Eliteserien: