Toro fornøyd med gutta

- Det er gøy å se hvor skjerpet gutta er etter avbrekket, sier Tor Ole Skullerud.

Hovedtreneren likte det han så av spillergruppa på årets aller første fellestrening i MIF-hallen. Der handlet det meste om å komme i gang med ball og bein. Økta ble avsluttet med noen seige intervaller, men gutta holdt dampen oppe.

- Utgangspunktet er at alle har trent mye og det håper vi skal synes. Det er en kortere oppkjøring enn på noen år og da er det viktig å komme ordentlig i gang, sier Tor Ole Skullerud.

Allerede om to måneder venter Stabæk i serieåpningen på Marienlyst. Før den tid skal spillere og trenere forberede seg mest mulig optimalt.

- Det er å deilig å komme i gang. Og moro å se dem spille med stor entusiasme. Det så fint ut, sier Toro.

Nå skal det trenes hardt og godt den kommende perioden. Vi har sagt at vi skal være best på treningskultur og det er noe som forplikter. Det handler om å opprettholde sulten og stille krav - både til seg selv og lagkameratene.

- Jeg tror sterkt på at vi har gjort en bedre jobb gjennom denne vinteren og vi starter forhåpentligvis på et bedre sted enn i fjor, sier Toro.

I dag var det gjensyn med stor sett bare kjente fjes. Nykommerne Amahl Pellegrino og Herman Stengel er ikke bare lokale, men de var også med på testing ved utgangen av forrige sesong. De er sånn sett på god vei til å bli integrert i gruppa.

- Det vi brukte mye tid på i fjor er lettere å gå i gang med i år. Det gjelder både støtteapparatet og inn mot spillergruppa. Vi har erfart og lært mye alle mann i løpet av 2017 som vi kan dra nytte av og benytte seg av nå, sier Toro.

- Kan du si to ord om de to nykommerne?

-  Det er herlig å se dem på trening her og hvor skjerpa og sultne dem er. Det er spennende tilvekster som tilfører oss masse ferdigheter og gode ting, og jeg er veldig glad for å ha med de to. Og så synes jeg det så ut som det var mange av de som har vært her en stund som har jobbet godt i vinter. Det er fantastisk å være i gang, fastslår Tor Ole Skullerud.

Annonse fra Eliteserien: