Team SIF - Moss FK 2-5, 18. april 2017: Hovedtrener Vitor Gazimba

Team SIF tapte for Vestfossen

Vestfossen slo Team SIF 3-0 på Marienlyst lørdag.

Lørdagens tap var tungt for våre unge gutter, men tapet til tross så ligger vi fortsatt over streken, og har vår egen skjebne under kontroll før de to siste kampene mot Ullern (borte) og Oppsal (hjemme).

Drøbak-Frogn, som ligger under streken fem poeng bak oss, fullfører den 24. serierunden i 3. divisjon med sin bortekamp mot tabelljumbo Odd 3 i morgen. Etter det venter Sarpsborg 2 (hjemme) og Østsiden (borte) i de to siste rundene for dem.

I dagens kamp var det gjestene som tok ledelsen etter en snau halvtime. Etter et hjørnespark prøvde Orhun Aslak Selvi seg fra distanse, og sendte ballen over målvakt Jørgen Johnsen og i nettet.

Etter en svak 1. omgang kom vi noe bedre ut i 2. omgang, men håpet om å snu kampen ble kraftig svekket da gjestene kontret inn sitt andre et kvarter etter pause. Martin Torgersen ble spilt gjennom, og satte ballen i det lengste hjørnet.

Vi fortsatte å jage scoring, og hadde muligheter ved blant annet Benjamin Reagan, Magnus Lankhof Dahlby og Amin Zariah i 2. omgang, men ingen av dem fikk ballen forbi Eirik Stenberg Johannessen, som sto en solid kamp i mål for gjestene.

Fire minutter før slutt satte de så spikeren i kista da Anders Torgersen fikk stå helt alene på et hjørnespark, og enkelt kunne heade inn 3-0.

Dermed endte det utrolig nok med 0-3-tap i en kamp der vi dominerte banespillet, men slet med å produsere sjanser. Vi klarte rett og slett ikke å trenge gjennom gjestenes forsvar. Det skal sies at Vestfossen forsvarte seg svært godt med sitt kompakte forsvar, og straffet oss knallhardt, men dette var likevel en kamp vi burde og skulle ha vunnet.

Det betyr altså at vi nå ligger på 10. plass, plassen over nedrykk, i skrivende stund med fem poeng ned til Drøbak-Frogn under streken. Dersom de vinner sin kamp mot Odd 3 i morgen, blir imidlertid forspranget redusert til to poeng.

Vi møter Ullern borte på lørdag om en uke, før vi avslutter sesongen hjemme mot Oppsal en uke senere. Avspark på Marienlyst i den kampen er klokken 14:00.

Kampfakta Strømsgodset 2 - Vestfossen 0-3 (0-1)
24. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Orhun Aslak Selvi (27.), 0-2 Martin Torgersen (62.), 0-3 Anders Torgersen (86.)
Gule kort: Adrian Rogulj og Magnus Lankhof Dahlby (SIF 2)
Dommer: Sander Magdalon Bråten Johannessen, Randesund IL
Vårt lag (4-2-3-1): Jørgen Johnsen - Andreas Nyhagen, Arnar Þór Guðjónsson (Mathias Gulliksen fra 83.), Mounir Hamoud, Stian Ringstad - Kasper Flo, Benjamin Ray Reagan (Jørgen Vedal Sjøl fra 66.) - Andreas Hoven (K), Adrian Rogulj (Simen Hammershaug fra 69.), Amin Zariah - Magnus Lankhof Dahlby.

Annonse fra Eliteserien: