Team SIF slo Skedsmo

Magnus Lankhof Dahlby og Amahl Pellegrino scoret to mål hver da Team SIF slo Skedsmo 4-1 mandag.

Team SIF var forsterket med fire A-lagsspillere fra start mandag kveld, da både Pål Vestly Heigre, Marius Høibråten, Mathias Gjerstrøm og Amahl Pellegrino startet kveldens kamp. I pausen ble Marius erstattet av Christopher Lindquist.

Og vi gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen etter åtte minutter. Magnus Lankhof Dahlby gjorde en god jobb i forarbeidet etter å ha fått ballen fra Andreas Nyhagen, før Amahl Pellegrino dro av en Skedsmo-forsvarer og satte ballen nede i det lengste hjørnet.

Tvungne endringer i midtforsvaret

Videre i 1. omgang produserte vi flere gode målsjanser, spesielt ved Magnus og Amahl, men 1-0 sto seg til pause.

Like før pause måtte dog Arnar Gudjonsson forlate banen med skade. Dermed måtte Kasper Flo inn på stopperplass noen minutter før planlagt, og da Marius Høibråten etter planen skulle ut i pausen, var det Christopher Lindquist som måtte steppe inn som stopper ved siden av Kasper.

Lindquist gjorde heller ingen dårlig jobb som stoppervikar. Sammen med Kasper ryddet han unna det meste, samtidig som han var noe mer offensiv enn man er vant til å se midtstoppere, der han ved flere anledninger satte fart fremover i banen.

Svarte raskt etter utligning

Ni minutter ut i 2. omgang utlignet riktignok Skedsmo på et vakkert langskudd fra Kristian Walaker, utagbart for Pål Vestly Heigre, men etter det handlet det meste om oss.

Kun to minutter senere var vi tilbake i ledelsen. Nok en gang var Andreas Nyhagen tredje sist på ball, der han spilte frem Kreshnik Krasniqi på venstrekanten. Foran mål var Magnus Lankhof Dahlby smart i bevegelsene, før han kom seg foran stopperen, og kontant satte inn 2-1-målet.

Det gikk så ikke mer enn ytterligere tre minutter før vi gikk opp i ledelsen. Mathias Gjerstrøm vant ballen på vår side av midtstreken, og spilte ballen til Kreshnik, som spilte fri Amahl Pellegrino i bakrom. Foran mål var Amahl iskald, og chippet ballen elegant over keeper og i nettet.

Stanget inn sitt tiende for året

Sju minutter senere tegnet også Magnus seg på scoringslista for andre gang. Etter et godt innlegg fra Andreas Nyhagen stanget angriperen inn 4-1. Det var også hans tiende mål for sesongen, der sju av dem har kommet i 3. divisjon. Det gjør at han nå ligger på 2. plass på toppscorerlista i vår avdeling.

Og 4-1 ble også sluttresultatet. Det gjør at vi klatrer til 4. plass i avdelingen etter ni spilte kamper, og har med 26 mål så langt scoret nest flest mål av alle. Kun serieleder Eidsvold Turn (åtte seire på de første ni), som står med 29 mål, har scoret flere enn oss så langt i år. Med +13 i målforskjell er det også kun Eidsvold Turn som er bedre enn oss på dette området.

Team SIF - Skedsmo 4-1 (1-0)
9. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Amahl Pellegrino (8.), 1-1 Kristoffer Walaker (54.), 2-1 Magnus Lankhof Dahlby (56.), 3-1 Amahl Pellegrino (59.), 4-1 Magnus Lankhof Dahlby (66.)
Gult kort: Varis Singh Khera (SFK)
Dommer: Ole Jonny Ulleberg, IL Skrim
Team SIFs lag (4-3-3): Pål Vestly Heigre - Jørgen Sjøl, Arnar Gudjonsson, Marius Høibråten, Andreas Nyhagen - Kreshnik Krasniqi, Mathias Gulliksen, Mathias Gjerstrøm - Aleksander Stenseth, Magnus Lankhof Dahlby, Amahl Pellegrino.
Innbyttere: Kasper Flo 47 min. for Arnar Gudjonsson, Christopher Lindquist 45 min. for Marius Høibråten, Hasan Hüseyin Duman 20 min. for Amahl Pellegrino, Adis Mujkić 15 min. for Aleksander Stenseth og Åsmund Edvardsen 10 min. for Kreshnik Krasniqi.