Team SIF - Moss FK 2-5, 18. april 2017: Hovedtrener Vitor Gazimba.

Tapte serieåpningen

Team SIF åpnet i dag sesongen i 3. divisjon med bortekamp mot Lillestrøm 2. Det endte med 2-1-tap.

Mandag kveld var det endelig duket for sesongstart for Team SIF, som møtte Lillestrøm 2 på bortebane.

Vi stilte i dag med rent juniorlag, et nærmest toppet et sådan, med A-lagshospitantene Arnar Gudjonsson, Loti Celina, Hasan Hüseyin Duman og Magnus Lankhof Dahlby fra start. Lillestrøm hadde på sin side med seg Marko Marić, Tobias Gran og Gary Martin fra A-stallen, samt Erik Tobias Sandberg, som holder junioralder.

Og det var to av Lillestrøms A-lagsspillere som ga hjemmelaget en pangstart på kampen. Først satte spisstalentet Tobias Gran inn 1-0 etter å ha blitt spilt alene med keeper Matias Finnestrand etter tolv minutter, før stopperen Sandberg doblet ledelsen ved å heade inn et hjørnespark to minutter senere.

Vi hevet oss litt etter pause, og fikk reduseringen etter en drøy time da Adrian Rogulj ble felt innenfor sekstenmeterne, og selv tok straffesparket. Fra merket var Adrian sikker.

Et minutt før full tid var vi nær utligning da Magnus Lankhof Dahlby raget høyest i feltet på et innlegg fra høyre, men headingen gikk dessverre like til side for mål.

Lillestrøm 2 - Strømsgodset 2 2-1 (2-0)
1. runde i Norsk Tipping-ligaen avd. 2, LSK-hallen
Mål: 1-0 Tobias Gran (12.), 2-0 Erik Tobias Sandberg (14.), 2-1 Adrian Rogulj (64., str.)
Gule kort: Ingen
Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland FK
Vårt lag (4-2-3-1): Matias Finnestrand - Loti Celina (Jørgen Sjøl fra 45.), Arnar Gudjónsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman (Kreshnik Krasniqi fra 45.) - Simen Hammershaug (Aleksander Stenseth fra 80.), Åsmund Edvardsen (Ilmi Sulimani fra 22.), Adrian Rogulj - Magnus Lankhof Dahlby.