Tapte mot LSK 2

Lillestrøm 2 tok med seg alle tre poengene hjem fra Marienlyst da Team SIF i kveld åpnet høstsesongen.

Team SIF satte i gang høstsesongen i kveld, med seks mann fra A-lagstroppen. Morten Sætra, Christopher Lindquist, Kim André Madsen, Herman Stengel og Mathias Gjerstrøm spilte fra start, mens Sebastian Pedersen kom inn fra benken.

Det var imidlertid ikke noe dårlig lag som sto på motsatt side heller, for Lillestrøm 2 kom med ytterligere én mann fra A-stallen, og stilte med samtlige sju fra start.

Én av dem var Fredrik Krogstad, og han sto bak dagens første scoring. Midtbanespilleren ga LSK 2 ledelsen etter 18 minutter.

Ti minutter før pause satte deretter Stian Sandberg inn 2-0 til gjestene, etter en svak omgang av oss.

Vi hevet oss godt etter pause, og fikk scoring nærmest umiddelbart. Christopher Lindquist satte fart fremover, og fikk etter litt om og men ballen til Mathias Gjerstrøm (bildet). Mathias sendte ballen i det lengste hjørnet, og reduserte til 1-2 kun 22 sekunder ut i omgangen.

Noen minutter senere fikk Aleksander Stenseth en stor mulighet til å utligne etter forarbeid av Hasan Hüseyin Duman, men kantspilleren misbrukte muligheten.

I løpet av den siste halvtimen satte vi deretter innpå angriperne Mustapha Fofana, Sebastian Pedersen og Simen Hammershaug, samt Åsmund Bergum Edvardsen, men vi fikk aldri den siste scoringen, og LSK 2 tok dermed med seg alle tre poengene hjem til Lillestrøm.

Strømsgodset 2 - Lillestrøm 2 1-2 (0-2)
14. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Marienlyst stadion, 120 tilskuere
Mål: 0-1 Fredrik Krogstad (18.), 0-2 Stian Sandberg (36.), 1-2 Mathias Gjerstrøm (46.)
Gule kort: Ingen
Dommer: Ole Jonny Ulleberg, IL Skrim
Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Christopher Lindquist, Arnar Guðjónsson, Kim André Madsen (K), Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Herman Stengel, Mathias Gjerstrøm - Hasan Hüseyin Duman, Magnus Lankhof Dahlby, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Sebastian Pedersen 23 min. for Magnus Lankhof Dahlby, Mustapha Fofana 19 min. for Herman Stengel, Simen Hammershaug 11 min. for Hasan Hüseyin Duman og Åsmund Bergum Edvardsen 2 min. for Aleksander Stenseth.