Tap mot Kristiansund

Strømsgodset spilte en kamp langt under pari, og tapte 4-0 i Kristiansund mandag kveld.

Det hele startet med et skremmeskudd da KBK fikk sin første sjanse allerede etter 20 sekunder. Bendik Bye ble spilt gjennom alene mot Espen Bugge Pettersen, men målvakten reddet forsøket.

Snaue ti minutter senere kom så den første scoringen. Daouda Bamba kom seg fri på venstre og slo hardt inn foran mål, der en uheldig Jonathan Parr satte ballen i eget nett.

Like etterpå fikk Torgil Gjertsen en enorm mulighet til å doble ledelsen, men han blåste ballen over et nærmest åpent mål.

Men det skulle ikke ta stort mer enn ti minutter til før 2-0 var et faktum. Espen Bugge Pettersen forsøkte å hindre hjemmelaget i å få hjørnespark, men klareringen endte rett hos Liridon Kalludra.  KBK-spilleren takket for muligheten, og skrudde ballen i det lengste hjørnet fra skrått hold.

Etter 2-0-målet hevet vi oss noe, og begynte endelig å få til noen gode angrep, men det varte ikke lenge – og like før pause økte hjemmelaget ledelsen igjen.

Etter at vi hadde hjørnespark satte KBK i gang en overgang. Målscorer Kalludra sin avslutning ble blokkert, før ballen gikk via Kristoffer Tokstad og igjen i vårt nett.

Et kvarter ut i 2. omgang fikk vi så vår første store sjanse da Bassel Jradi var nære ved å få en fot på en avslutning fra Marcus Pedersen. Bassel rakk imidlertid ikke frem, og ballen gikk like utenfor stolpen.

Åtte minutter før slutt kom så den endelige spikeren i kista. KBK-kaptein Dan Peter Ulvestad headet inn et frispark, og fastsatte resultatet til 4-0.

Kristiansund - Strømsgodset 4-0 (3-0)
11. runde i Eliteserien, Kristiansund stadion, 3 886 tilskuere
Mål: 1-0 Jonathan Parr (10., selvmål), 2-0 Liridon Kalludra (23.), 3-0 Kristoffer Tokstad (45., selvmål), 4-0 Dan Peter Ulvestad (84.)
Gule kort: Nikita Baranov, Brent Lepistu (KBK) og Tokmac Nguen (SIF)
Dommer: Trygve Kjensli, Nesodden IF
Vårt lag (4-2-3-1): Espen Bugge Pettersen - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Marius Høibråten, Jonathan Parr - Henning Hauger, Francisco Júnior - Kristoffer Tokstad, Bassel Jradi, Eirik Ulland Andersen - Marcus Pedersen.
Innbyttere: Tokmac Nguen 45 min. for Kristoffer Tokstad, Amahl Pellegrino 24 min. for Eirik Ulland Andersen og Herman Stengel 15 min. for Bassel Jradi.