Ta med ditt lag på sesongavslutning

Strømsgodset inviterer lokale lag til Blåtime og sesongavslutning i forbindelse med årets siste hjemmekamp mot Brann.

Strømsgodset jakter medalje i Eliteserien etter en snuoperasjon av de sjeldne. Vi har vunnet sju strake kamper og går for den åttende i rekken når Brann kommer på besøk. Med hjelp fra vårt herlige publikum skal vi klare det og det kommer til å bli en helt spesiell ramme rundt dette oppgjøret.

Nå håper vi du har lyst til å ta med deg ditt lag på sesongavslutning på Marienlyst søndag 19. november. Vi satser på opp mot stinn brakke denne kvelden og elektrisk stemning på tribunen. Ute på banen skal gutta sørge for blå magi som varmer publikum.

Fra klokken 17.30 kjører vi stor Blåtime på Kiwi-tribunen. Der vil det være muligheter for å treffe vår kjære kaptein Jakob Glesnes, som dessverre har karantene til denne kampen. Vi kjører også aktiviteter med flere spillere og det vil være muligheter for å vinne signerte drakter og få med seg autografkort med hjem.

Ved bestilling av 15 personer eller mer vil billettprisen være 100 kroner – uavhengig av alder.  Bli med på en perfekt avslutning på sesongen sammen med oss. Samlet bestilling sendes til marthe@godset.no

Kamp er best på stadion!

#ektekjærlighet

Annonse fra Eliteserien: