Storseier for Team SIF

Abdul-Basit Agouda briljerte da Team SIF slo Sprint-Jeløy 4-1 på Marienlyst i kveld.

Team SIF stilte med Stian Ringstad, Christian Rubio Sivodedov, Mathias Berg Gjerstrøm og Abdul-Basit Agouda til kveldens kamp mot Sprint-Jeløy, som ligger nest nederst i vår avdeling.

Ledermålet kom allerede etter åtte minutter, da vi fikk et frispark skrått utenfor feltet. Som så ofte før, sendte Hasan Hüseyin Duman frisparket i mål på vakkert vis til 1-0. Det var Hasans femte (!) frisparkscoring for året.

Det var imidlertid ingen god 1. omgang, og vi var heldige som sto uten baklengsmål til pause. Til tross for at vi styrte det meste av spillet fikk gjestene flere sjanser de kunne utlignet på.

I 2. omgang hevet vi oss dog betraktelig, og da var det klasseforskjell mellom lagene.

To ganger Basit

Etter en drøy time kom 2-0. Magnus Lankhof Dahlby viste glimrende overblikk da han fant Abdul-Basit Agouda med et hælspark, og alene med keeper gjorde Basit ingen feil.

Ti minutter senere ble Basit tomålsscorer da han på strålende vis tok med seg ballen fra midtbanen, knuste det som var av motspillere i løpsduell, før han satte ballen i det lengste hjørnet til 3-0.

Kun noen minutter senere ble tre til fire da Basit kopierte Magnus sin assist. Denne gangen var det innbytter Andreas Rosendal Nyhagen som scoret sitt første mål for klubben da han la på til 4-0.

Gjestene fikk sin redusering på et frispark som ble slått inn i feltet, men nærmere kom de aldri, og det endte dermed 4-1 til oss.

Vi ligger fortsatt på 9. plass etter dagens seier, men det er bare to poeng opp til Østsiden på 5. plass, og nå hele åtte poeng ned til nedrykksstreken.

Kampfakta Strømsgodset 2 - Sprint-Jeløy 4-1 (1-0)
20. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Hasan Hüseyin Duman (8.), 2-0 Abdul-Basit Agouda (64.), 3-0 Abdul-Basit Agouda (74.), 4-0 Andreas Rosendal Nyhagen (78.), 4-1 Jørgen Lindum Røine (81.)
Dommer: Neco Darian, Holmlia SK
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Jørgen Vedal Sjøl (Sondre Fosnæss Hanssen fra 78.), Arnar Thor Gudjonsson (K), Snorre Nyseter Kortgaard (David Campher fra 82.), Stian Ringstad (Andreas Rosendal Nyhagen fra 25.) - Hasan Hüseyin Duman, Christian Rubio Sivodedov, Mathias Berg Gjerstrøm - Amin Zariah (Benjamin Ray Reagan fra 45.), Magnus Lankhof Dahlby (Alban Kadriu fra 75.), Abdul-Basit Agouda.