Sterk borteseier for Team SIF

Mos Abdellaoue (2) og Marius Høibråten scoret målene da Team SIF slo Lørenskog 3-1 på bortebane.

Med en god miks av unggutter og mer erfarne A-lagsspillere leverte Team SIF en god taktisk og disiplinert kamp da de snudde 0-1 til 3-1-seier borte mot Lørenskog i kveld.

Det gjorde også at vi påførte Lørenskog sesongens første hjemmetap, noe som rett og slett er mektig imponerende. Selv ikke suverene Eidsvold Turn maktet å ta tre poeng da de besøkte Rolvsrud for halvannen måned siden.

I videovinduet oppsummerer Mustapha Fofana kampen. 17-åringen spilte i dag sin andre kamp i 3. divisjon, og det i en noe uvant rolle som høyrekant, men gjorde en meget god figur, både i det offensive og det defensive spillet.

Svarte raskt etter baklengs

Det var imidletid gjestene som, ganske oppskriftsmessig ut ifra tabellposisjon, tok ledelsen etter 19 minutter.

En våken Michael Singh var først på returen etter et frispark som gikk i stolpen, og satte ballen i det lengste hjørnet.

Det tok dog ikke lang tid før vi var like langt igjen. Et innkast fra Christopher Lindquist havnet hos Mos Abdellaoue i boksen, og spissen trikset seg nærmest forbi et par forsvarsspillere, før han på vakkert vis satte ballen via stolpen og i mål fra nærmest død vinkel.

Kapteinen sendte oss i ledelsen

Etter utligningen falt prestasjonen derimot prestasjonen vår ned noen hakk, og vi hadde flere unødvendige og stygge balltap på egen halvdel.

Likevel holdt vi unna i denne perioden, før vi selv tok ledelsen på en dødball.

Hasan Hüseyin Duman slo et godt hjørnespark inn i boksen, og foran mål var det ingen ringere enn dagens kaptein Marius Høibråten som stanget oss i ledelsen.

Etter pause var det hjemmelaget som styrte det meste av spillet, men vi holdt helt tett bakover, og Lørenskog skapte rett og slett ingen farligheter den første halvdelen av omgangen.

Mos punkterte kampen

Og da det begynte å se hakket farligere ut foran vårt mål, smalt det i motsatt ende. Nok en gang straffet vi Lørenskog akkurat i det de begynte å få et bedre tak på kampen.

Mustapha Fofana gjorde først en god jobb, og sendte ballen videre til Hasan, som spilte fri Sebastian Pedersen på venstrekant. I boksen fikk Mustapha stusset ballen videre til Mos Abdellaoue, som kriget inn det viktige 3-1-målet.

Det siste kvarteret etter den scoringen ble mest en transportetappe. Vi holdt fortsatt tett, og det kom egentlig aldri noen ordentlig sluttspurt fra hjemmelaget.

Dermed tok vi tre sterke, og ikke minst velsmakende, poeng i kveld. Det gjør at vi klatrer til 5. plass på tabellen før neste ukes kamp mot serieleder Eidsvold Turn.

Lørenskog - Team SIF 1-3 (1-2)
15. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Rolvsrud kunstgress, 107 tilskuere
Mål: 1-0 Michael Singh (19.), 1-1 Mos Abdellaoue (21.), 1-2 Marius Høibråten (34.), 1-3 Mos Abdellaoue (74.)
Gule kort: Riki Alba, Ole-Marius Forsberg (LIF) og Kreshnik Krasniqi (SIF 2)
Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball
Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Christopher Lindquist, Arnar Gudjonsson, Marius Høibråten (k), Andreas Nyhagen - Kreshnik Krasniqi, Mathias Gjerstrøm, Hasan Hüseyin Duman - Mustapha Fofana, Mos Abdellaoue, Sebastian Pedersen.
Innbyttere: Loti Celina 45 min. for Andreas Nyhagen og Adrian Rogulj 1 min. for Mos Abdellaoue.