Spillerne tar trenerkurs

Denne sesongen har flere av våre spillere gjennomført Grasrottrenerkurset til NFF.

Annonse:

Kurslærer har vært Bjørn Petter Ingebretsen og under BPs stødige ledelse har spillerne vært gjennom både teori og praksisøkter.

- Det er fint å kunne gi spillerne muligheten til dette. Det er utvilsomt fint påfyll i hverdagen, sier BP.

Praksisøktene har blitt kjørt i Talentgården der deltagere på våre egne fotballskoler og fotballfritidsordninger har hatt gleden av å få bli trent av den flotte trenerkursgjengen.

- Dette har vært veldig morsomt. Det er gøy å få prøve seg som trener og veldig bra at klubben legger tilrette for at vi kan få trenerkurs i regi av klubben, sier Kristoffer Tokstad.

Han får støtte av Pontus Engblom:

- Det er strålende å få muligheten til dette. Jeg må også legge til at det er flott å kunne få komme hit i Talentgården å trene barna. Jeg husker godt hvordan det var å være barn og hvor stort det var når vi fikk besøk av våre helter. Det er en glede å kunne få gi den følelsen til andre.

Marius Høibråten, Espen Bugge Pettersen og nevnte Tokstad og Engblom er alle ferdige med sine trenerkurs, men stilte denne uka velvillig opp da det var ønske om at A-spillerne kunne lede ei økt på fotballskolen.

- Det er bare gøy å kunne bidra til at fotballskolen her i Talentgården blir et flott minne for barna. Her var det mange glade barn og kommende fotballspillere, smiler Marius Høibråten.

- Og til slutt må vi jo få føye til at BP har vært en glimrende rollemodell. Han kan det han driver med, konstaterer gutta og kikker bort på læremesteren som er omringet av ivrige og lærevillige kids ute på banen.

Følgende spillere har gjennomført Grasrottrenerkurset: Jakob Glesnes, Henning Hauger, Stian Ringstad, Pontus Engblom, Kristoffer Tokstad, Marius Høibråten og Espen Bugge Pettersen.

20930171_10154841734310754_1190792589_o
Annonse fra Eliteserien: