Spillerne spleiser på buss til fansen

Spillergruppa i Strømsgodset blar opp av egen lomme for at GodsetUnionen kan sette opp en ekstra supporterbuss til bortekampen mot Sandefjord.

Annonse:

Ideen dukket opp etter en samtale mellom Martin Rønning Ovenstad og reiseleder i GodsetUnionen, Kim Underberg Rolund.

- Vi begynte å prate om at vi spillerne kunne sende en egen buss til Sandefjord. Da tok jeg det opp med resten av gutta og jeg fikk en veldig positiv respons. De synes det var en god idé, forteller Martin.

Midtbanespilleren er klar på at støtten fra fansen betyr veldig mye for spillerne. Nå håper Strømsgodset-spillerne at dette initiativet kan bidra til at enda flere har lyst til å ta turen til Sandefjord neste lørdag.

- Vi vil selvfølgelig at så mange som mulig støtter oss fra tribunen. Det betyr utrolig mye for oss å ha publikum i ryggen, sier Martin.

Hokksund-gutten Herman Stengel synes det er viktig at spillere og supportere kan hjelpe hverandre i en utfordrende situasjon for klubben.

- Det skulle bare mangle at ikke vi kan bidra med noe overfor fansen som bruker så mye tid på å støtte oss. I forrige bortekamp mot Sarpsborg var det et imponerende oppmøte og et voldsomt trøkk i GodsetUnionen. Det gjør at man tar ut det lille ekstra på banen. Vi håper på det samme i Sandefjord, sier Herman Stengel.

Tokmac Nguen er også veldig positiv til dette initiativet. Han betaler sin andel med glede.

- GodsetUnionen støtter oss i tykt og tynt og det setter vi spillerne stor pris på. Vi håper denne bussen fylles raskt opp og at det kan bidra til at enda flere blir med til Sandefjord. Vi skal snu dette sammen med fansen, sier Tokki.

Lyst til å være med på bussen til Sandefjord? Meld deg på via denne linken.

Det er GodsetUnionen som disponerer bussen som spillerne betaler for. GU-ledelsen har satt prislappen til 100 kroner, uavhengig av medlemskap.

Annonse fra Eliteserien: