Solholm Johansen til MIF

Sondre Solholm Johansens låneavtale med Mjøndalen har blitt gjort permanent.

Annonse:

Sondre Solholm Johansen ble før sesongen lånt ut til Mjøndalen i OBOS-ligaen. Han signerte da en låneavtale gjeldende til 21. juli, men denne overgangen har nå blitt gjort permanent.

Sondre er opprinnelig Asker-gutt, og kom til oss fra Lyn foran 2015-sesongen, før han ble flyttet opp i A-stallen før 2016-sesongen. Etter et halvt år på utlån forlater han nå altså Godset etter to og et halvt år i klubben.

– Sondre er en holdningssterk og super type som har hatt en fin utviklingskurve siden han kom til oss for noen år siden, først som en del av rekruttstallen og senere i A-stallen. Det er viktig for Sondre å spille regelmessig førstelagsfotball, og det kan ikke vi garantere ham hos oss. Derfor er dette et riktig steg for Sondre å ta. Vi takker for innsatsen i Godset og ønsker lykke til i MIF, sier sportssjef Jostein Flo.

22-åringen takker Strømsgodset for en fin tid, men er nå fornøyd med å skrive en kontrakt gjeldende ut 2019 med Mjøndalen.

– Det har vært en fin periode i Godset. Jeg har utviklet meg mye, og jeg har lært mye av de gode trenerne og spillerne i klubben, sier Sondre selv.

Sondre ender dermed på en A-lagskamp for Strømsgodset, som han fikk mot Vindbjart i cupen forrige sesong, samt 44 kamper og et mål for Team SIF, der han var kaptein forrige sesong.

Vi takker Sondre for innsatsen i blått, og ønsker nå lykke til videre i Mjøndalen.

Annonse fra Eliteserien: