- Skal ta ansvar alle sammen

Jonathan Parr gjester podcasten for å snakke om motgangen i Strømsgodset. Og så blir det litt snacks fra tiden i engelsk fotball.

Annonse:

Etter to strake tap mot Molde og Kristiansund har kritikken vokst stadig sterkere. Fansen er frustrert og oppgitt over resultatene, og situasjonen minner mye om den vi opplevde på samme tid i fjor.

Vi inviterte rutinerte Jonathan Parr inn i podcasten for å snakke om de problemene klubben nå opplever, og ikke minst hvordan vi igjen skal snu motgang til medgang. Jonathan forteller også litt om hvilket ansvar spillerne har i denne situasjonen.

- Det er vi som har hovedansvaret for å prestere på banen. Det er vi som skal prestere. Jeg tror vi skal ta et ansvar sammen, og så jobber sammen på treningsfeltet for å snu den negative trenden vi er inne i, sier venstrebacken.

- Vet at vi har masse kvalitet i troppen, mange gode spillere, et godt trenerteam og god støtte rundt klubben. Vi er trygge på at vi skal snu dette og håper det skjer allerede på søndag, sier mannen som ble kåret til årets spiller av fansen i sin første sesong i klubben.

Jonathan Parr skryter for øvrig stort av fansen på Marienlyst, som han har opplevd som positive og støttende siden han kom til klubben foran 2016-sesongen. At det nå kommer kritikk forstår han godt.

Med Parr i studio må vi også snakke en del om tiden hans i Crystal Palace, under managere som Ian Holloway, Tony Pulis og Mick McCarthy. Holmlia-gutten har sitt å si om alle de karakterene. I England fikk Parr være med på opprykk til Premier League med Palace og to sesonger på øverste nivå.

Og så måtte vi bare spørre om målfeiringen i Bodø – eller snarere mangel på sådan. Er dette hans nye varemerke etter scoringer eller blir det ellevill jubel ved neste fulltreffer?

Svaret får du i ukens utgave av Godset-podden.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes og SoundCloud. Last ned eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: