Se Adrians kunstmål

En helt vanvittig scoring av Adrian Rogulj (18) sørget for at tredjelaget slo serieleder Hallingdal 1-0 på bortebane.

Annonse:

Tredjelaget vårt ligger nå på 2. plass i sin 4. divisjonsavdeling, tre poeng bak gårsdagens motstander, som i tillegg har én kamp mer spilt.

Et rekordungt Strømsgodset 3, som hovedsaklig består av spillere født på denne siden av årtusenskiftet, har levert noen virkelig gode prestasjoner denne sesongen, som 2-0-seieren borte mot Åssiden, og seieren over Hallingdal var også av slik karakter.

– Vi gjorde en veldig solid kamp mot et lag som kun hadde sluppet inn to mål på hjemmebane før denne kampen, forteller kampleder Kjetil Lundebakken.

Gol kunstgress fikk se «Rogulj-show»

Han kan fortelle at vi var det klart beste laget i 1. omgang, men at vi slet med å skape sjanser mot et lavt og kompakt Hallingdal-lag. Da passet det fint at Adrian Rogulj, en gutt som har vist ved flere anledninger at han har det det lille ekstra, og vel så det, skulle gi et nytt «Rogulj-show».

På mandag ble det i sosiale medier markert at det var 43 år siden Johan Cruyff for første gang viste verden den etter hvert svært berømte Cruyff-finta, og dagen etter ble nettopp den finta et virkemiddel i Adrians kunstmål.

Ikke bare én, men to Hallingdal-spillere, ble lurt av finta, og fra 20 meter valgte 18-åringen å prøve seg med en «rabona». Fra 20 meter gikk ballen vakkert i det lengste hjørnet, utenfor keeperens rekkevidde. Rett og slett en helt fenomenal scoring. Se scoringen selv i videovinduet under.


Imponerte i duellspillet

I 2. omgang presset Hallingdal på for utligning, men våre gutter sto bra imot i duellspillet mot eldre og fysisk sterkere Hallingdal-spillere.

Kjetil Lundebakken er slett ikke overrasket over at vi dominerer store deler av kampen med ballen i laget, men er imponert over måten spillerne kjempet i duellspillet.

– Det er veldig imponerende at gutta er så solide i denne delen av spillet, spesielt tatt i betraktning at dette er en del av spillet hvor seniorspillere skal ha en fordel med mer høyde og «punch», sier Kjetil, som også legger til at han har sett nettopp dette på treningsfeltet.

– Samtidig overrasker det meg ikke veldig, da gutta har gjort en solid jobb på dette på treningene.

Med det klatrer altså tredjelaget til 2. plass på tabellen, og et svært ungt lag til tross, så er vi for alvor med i kampen om å vinne vår avdeling.

Neste kamp for tredjelaget er på Marienlyst om en uke, når Drammens BK, med blant annet de to tidligere SIF-juniorene Marcus Næslund Haugland og Jørgen Oland på laget, gjester Marienlyst 28. juni.

SIF 3 stilte med følgende lag mot Hallingdal (4-2-3-1): Jørgen Johnsen - Snorre Nyseter Kortgaard, Kasper Grung Flo, Sondre Fosnæss Hanssen, Jørgen Vedal Sjøl - Mathias Fjeld Gulliksen, Benjamin Ray Reagan - Adis Mujkić, Alban Kadriu, Martin Kaasa Larsen - Adrian Rogulj.

Innbytter: Simen Hjerkinn Hammershaug for Adis Mujkić.

Ubenyttede reserver: Viktor Andersen Ingebretsen, Aristide Mutula Sagbakken, Adrian Granåsen Hjelvik, Oscar Kilnes Jensen, Erik Stavås Skistad og Mustapha Fofana.

Annonse fra Eliteserien: