Serieåpning for Team SIF

I kveld serieåpner Team SIF mot Moss på Marienlyst. Ta en tur og se våre talenter i aksjon!

I år kommer Team SIF hovedsakelig til å bestå av spillere fra utviklingsavdelingen – med noen unntak. I kveldens seriepremiere mot Moss er det ingen med fra A-stallen.

Andreas Hoven og Basit Agouda skulle egentlig vært med, men begge ble skadet på trening med A-laget i forrige uke. De er dermed uaktuelle for møtet med en av favorittene i den nye Norsk Tipping-ligaen, avdeling 1.

Midtbanesentralen Hasan Duman har også slitt med skade den siste måneden, men er nå tilbake i trening. Hasan er imidlertid ikke klar for 90 minutter, og starter derfor på benken i serieåpningen. Magnus Lankhof-Dalby og Emad Nayab er også tilbake etter skader og klarer neppe stå hele matchen, men de er i alle fall i startoppstillingen.

Team SIF starter med følgende lag mot Moss:

Mathias Finnestrand – Loti Celina, Kasper Flo, Arnar Gudjonsson, Daniel Skistad – Rasmus Gjemmestad (bildet), Markus Haugland, Kresnik Krasniqi – Emad Nayab, Magnus Lankhof-Dahlby, Amin Zariah

_E6A6081Rasmus

I oppkjøringen har laget vunnet åtte treningskamper, tre har endt uavgjort, mens det kun er blitt et eneste tap. Ungguttene har tatt nye steg, og hovedtrener Vitor Gazimba gleder seg over den positive utviklingen i gruppa.

- Gutta har jobbet godt i pre-season og er klare for sesongstart. Det blir en tøff test for oss mot Moss som er en av favorittene til å vinne serien, sier portugiseren.

Moss rykket i likhet med oss ned fra 2. divisjon forrige sesong. Laget trenes av Ole Martin Nesselquist, som for noen år siden var flue på veggen her hos oss for å lære om trener- og lederrollen. Tradisjonsrike Moss har ambisjoner om å rykke rett opp igjen, og har blant annet hentet hjem rutinerte Martin Tømt Jensen fra Fredrikstad for å sørge for nettopp dette.

I tillegg til de nevnte skadene har man fått en liten utfordring siden SIF 3 allerede har startet opp i 4. divisjon. Spillerne som har deltatt her kan ikke delta i 3. divisjon før ligaen er i gang.

Det betyr at gutta som er i troppen til kveldens kamp ikke har spilt kamp siden siste treningskamp for 24 dager siden.

For øvrig har SIF 3 fire poeng på to kamper. Adrian Rogulj scoret begge målene i 2-1 seieren mot Slemmestad, mens Noah Holm og Alban Kadriu sikret 2-2 mot Kongsberg.

Kveldens kamp i Norsk Tipping-ligaen starter klokken 18.00. Møt opp og støtt ungguttene våre!

Annonse fra Eliteserien: