Seier over Odd

Eirik Ulland Andersens frisparkfot sørget for 1-0-seier over Odd – og Strømsgodsets fjerde seier på rad.

Kveldens 1. omgang på Marienlyst var imidlertid ikke av det innholdsrike slaget. Vi styrte for det meste banespillet, men slet med å komme oss til de største sjansene foran mål.

To Rashani-sjanser

Den første ordentlige målsjansen var det Odd som fikk ti minutter før pause, da Elbasan Rashani var nære ved å kunne sette ballen i et åpent mål, men heldigvis for oss var han ikke langt nok fremme til å rekke frem og avslutte.

I starten av 2. omgang var det Odd som hadde styringen i kampen, og fikk en ny mulighet ved Rashani fem minutter etter hvilen. Denne gangen gikk avslutningen utenfor mål.

Etter at klokka bikket 60 minutter hevet vi oss noe, og fikk satt et større trykk på Odd-forsvaret. Vår første sjanse var det Bassel Jradi som fikk på et innlegg fra Lars Vilsvik, men headingen gikk utenfor.

Frisparkmagi fra Ulland

Og med et kvarter igjen av kampen fikk vi mer magi fra Eirik Ulland Andersen. Da vi fikk frispark like utenfor feltet skrudde vår frisparkspesialist ballen vakkert i det lengste hjørnet til 1-0.

Fem minutter før slutt var Marcus Pedersen nær ved å doble ledelsen  da han fikk en tå på et innlegg fra venstre, men en god redning fra Sondre Rossbach hindret scoring denne gangen.

De siste minuttene var det Odd som sendte baller inn i vårt felt i jakten på utligning, men vi ryddet unna det som kom, og sikret oss tre viktige og velsmakende poeng.

Med det er vi i skrivende stund på 5. plass – kun tre poeng bak bronse og fire bak sølv før resten av lagene spiller sine kamper i morgen og på mandag.

Kampfakta Strømsgodset - Odd 1-0 (0-0)