Videre i cupen

Godset slo Vestfossen 4-1 og gikk videre til 2. runde i cupen. Se reaksjonene etter kampen her.

I dag møtte vi Vestfossen i 1. runde i cupen, der vi fikk sluppet til et par unggutter og debutanter. Pål Vestly Heigre startet kampen, og fikk sin debut, og det samme gjorde midtstopper Arnar Gudjonsson (19) da han kom inn de siste ti minuttene. Samtidig fikk Magnus Lankhof Dahlby (18) en halvtime i sin andre kamp for klubben.

Kampen var langt ifra noen høydare, men det må kunne sies at Godset hadde full kontroll fra start til slutt.

Mos ga oss ledelsen etter åtte minutter. Spissen fikk ballen fra venstrekant Christopher Lindquist, vendte opp, og banket ballen ned i hjørnet.

Resten av omgangen var av den kjedelige varianten. Utenom noen få halvsjanser for vår del var det svært lite som skjedde før pause.

Snaue ti minutter senere doblet vi ledelsen da Francisco Júnior ble tildelt et noe tvilsomt straffespark. Mos var sikker fra krittmerket, og noterte seg for sin andre scoring.

Fire minutter senere la Amahl Pellegrino på til 3-0 da han plukket opp en løs ball, og plasserte ballen nede i hjørnet.

Etter en drøy time reduserte så Vestfossen etter hjørnespark fra Hichem Bekkaoui. Anders Torgersen kom seg fri ved bakre stolpe, og headet inn reduseringen.

Etter at Vestfossen hadde sendt en ball i treverket, punkterte så innbytter Eirik Ulland Andersen kampen en gang for alle med et skudd fra 25 meter. Skuddet gikk så å si midt i mål, men gikk via tverrliggeren og i nettet.

Stort mer skjedde ikke, og vi gikk videre i cupen med 4-1-seier.

Kampfakta
Vestfossen - Strømsgodset 1-4 (0-1)
1. runde i cupen, Isachsen stadion
Mål: 0-1 Mustafa Abdellaoue (8.), 0-2 Mustafa Abdellaoue (54., str.), 0-3 Amahl Pellegrino (58.), 1-3 Anders Torgersen (62.), 1-4 Eirik Ulland Andersen (79.)
Gult kort: Hichem Bekkaoui (VIF) og Lars Sætra (SIF)
Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL
Vårt lag (4-2-3-1): Pål Vestly Heigre - Mounir Hamoud, Lars Sætra, Kim André Madsen (K), Stian Ringstad - Herman Stengel, Francisco Júnior - Kristoffer Tokstad, Amahl Pellegrino, Christopher Lindquist - Mustafa Abdellaoue.
Innbyttere: Magnus Lankhof Dahlby 28 min. for Stian Ringstad, Eirik Ulland Andersen 23 min. for Francisco Júnior, Arnar Gudjonsson 10 min. for Herman Stengel.
Ubenyttede reserver: Espen Bugge Pettersen, Jakob Glesnes, Lars Vilsvik og Tokmac Nguen.